Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Det perfekte portræt

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 2 marts 2018
  • CategoryInspiration

Hvert år hjælper vi her hos MortenHH – din Fotograf Aalborg, hundredevis af Aalborgensere med at tage skønne, farverige, sælgende og gode portrætter og portrætbilleder.

Vi har arbejdet som portrætfotograf i mere end 15 år og har derfor gjort os rigtig mange tanker og overvejelser om hvordan det perfekte portræt skal tages til dit CV, LinkedIn, dating profil, jobansøgning eller øvrige sociale medier.

Her er vores råd:

1) Vælg en naturlig baggrund, og forsøg den mere kedelige grå, hvide eller sort baggrund. Hvorfor? Jo… Den skaber liv, troværdighed og du skiller dig markant ud fra mængden.

2) Dit outfit skal matche din målgruppe. Er du revisor skal du nok ikke stå i en t shirt men en skjorte er klart at foretrække.

3) Selfie er ikke et godt portrætbillede 🙂

Et portrætfoto er billigere end de fleste tror. Her hos MortenHH tager vi fra 500 kroner for en serie portrætter. Her får du typisk 3-6 billeder farver og sort hvid, digitalt leveret.

Vi er som portrætfotograf ret fleksible og har ofte tid inden for gå hverdage, arbejder ofte i weekenderne og levering kan ske inden for få dage.

Erhverv og private

Vores mange års erfaring som fotograf har vi arbejdet med private og virksomheder og kan naturligvis service begge målgrupper. Uanset om det blot er dig selv der skal bruge et portræt eller det er din virksomhed med 500 ansatte.

Skal vi hjælpe dig godt i gang med at få taget et godt skarp billede af dig selv?

Portrætfotograf