Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Tak for et fantastisk 2020 – trods Corona

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 8 december 2020
  • CategoryIkke kategoriseret

På trods af Coronas indtog i Danmark har 2020 været et ikke mindre end et fantastisk år for os – for til alle kunder for at have bidraget!

2020 har på mange måder været et anderledes år, og især Corona har uden tvivl også sat sit spor for os. Men på trods af den verdensomspændende epidemi, så må året 2020 betragtes som intet mindre end fantastisk – vi har haft utrolig mange spændende opgaver og nye kunder igennem – og aldrig før har vi arbejdet for så store kunder som vi gjorde i 2020.

Vi har leveret en lang række billeder for små og store virksomheder i det meste af landet og på trods af Coronas indtog har det ikke sat begrænsninger for virksomhedernes lyst til at få taget skarpe og gode billeder.

Hvad har vi lært i 2020?

“Intet er så skidt det ikke er godt for noget” siger det gamle ordsprog. Det samme må siges at være gældende for vores lockdownen i foråre. Her var ingen kunder og ingen opgaver. Men vi fik mulighed for at optimere en hel masse processer og interne procedure der har reduceret vores redigeringstid på billeder med på imod 75% – det betyder, at vi nu er i gennemsnit 1-3 dage om at levere de færdige billeder.

Hvordan ser 2021 så ud?

Heldigvis ser 2021 også allerede nu rigtig spændende ud! Vores samarbejde med Fotograf Aalborg.dk er øget – og det har givet flere kollegaer og endnu flere kunder – både private og erhverv.

Derudover er de første bryllupper også allerede nu ved at tikke ind for 2021 og vi glæder os ustyrligt meget til igen at skulle ud og fotograferer til bryllupper som bryllupsfotograf – for det har vi savnet i 2020!