Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Referencer

En erfaren fotograf – sikrer dig det bedste resultat.

Med over 10 års erfaring som professionel fotograf, i Aalborg og det meste af Nordjylland, har jeg igennem årene haft fornøjelsen af at taget billeder for en lang række private, virksomheder, kommuner, organisationer og foreninger. (Se nedenfor for erhvervs-referencer). Denne alsidighed gør, at vi mestre en lang række discipliner og gør, at ingen opgaver hverken er for små eller for store. For os er det kun din fantasi der sætter grænser for vores arbejde.

Opgaverne spænder ofte meget vidt – fra portrætbilleder, bryllupsbilleder, produktbilleder, arrangementbilleder, eventbilleder (bryllup, fest, fødselsdag, konfirmation, firmafest, reception), produktbilleder – samt en lang række andre spændende opgaver. Jeg arbejder over hele Danmark, men primært Nordjylland og især i Aalborg. Ofte arbejdes der også i udlandet for danske kunder.

I tidens løb har jeg bl.a. arbejdet med kommuner som Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Løgstør, Hobro, Støvring, Randers, Århus, Holstebro samt Københavns kommune.

Derudover har jeg også haft en lang række offentlige myndigheder er bl.a. Forsvaret, Politiet, Udenrigsministeriet, Moderniseringsstyrelsen, Sundhedsstyrelsen samt region Nordjylland og region Midtjylland. Alle opgaver er primært inden for levering af billeder til hjemmeside, tryk, brochurer og annoncer.

Der leveres alle typer opgaver – og altid med kunden i fokus. Professionelt og billigt – hver gang!

 Produktbilleder af produktfotografEjendomsfotograf Aalborg ejendomsfotografering fotografering Bryllupsbilleder Aalborg Portrætfoto Billeder af ejendom Fotografer Aalborg Produktbilleder af Produktfotograf Produktbilled og reklamebilleder bryllupsfotograf billig bryllupsfotograf aalborg nordjylland Bryllupsfotograf Ålborg

Aalborgs bedst bedømte fotograf

For mig er kundens ønsker og behov i fokus – og altid i den bedste mulige kvalitet og til den rette pris. Vi leverer derfor altid vores arbejde i den højeste mulige branche-kvalitet. Det sikrer dig knivskarpe billeder – uanset hvilken type opgave du ønsker udført.
På Trustpilot er MortenHH blandt Danmark 9 bedste fotografer med i alt 100% top-karakterer. Det betyder at MortenHH er Aalborgs bedst bedømte fotograf !

Aalborgs bedst bedømte fotograf på Trustpilot – læs anmeldelserne her

⭐⭐⭐⭐⭐

Hvad siger kunderne?

Morten har min varmeste anbefaling. Vi har brugt MortenHH til at tage billeder af parkeringspladser til vores parkerings-app PARKPARK, der hjælper kunder med at parkerer lettere og billigere. Morten har været en stor hjælp i vores markedsføring og har leveret billeder i høj høj kvalitet og altid til en skarp pris.

– Jesper Lindgren, Adm. Direktør hos PARKPARK


På Aalborg Universitet, har vi haft Morten  til at tage vores teams profil- og gruppebilleder. Med sit blik for det gode billede og den efterfølgende professionelle billedbehandling, har Morten leveret et resultatet, som vi er ovenud tilfredse med. Vi vil helt sikkert også vælge Morten næste gang, vi skal have taget billeder.

– Marie Fallgaard Lund, projektleder på Aalborg Universitet.

Morten tog billeder til vores bryllup i Skagen kirke – med efterfølgende reception og bryllupsfest på Hotel Scheelsminde i Aalborg, i sommeren 2013. Mortens arbejde var rigtig godt, super professionel og billederne blev leveret den efterfølgende uge. Vi er super glade for resultat!!

– Familien Arendt Jensen, Aalborg.

Vi fik taget nogle rigtig flotte bryllupsbilleder i kirken i Støvring og under receptionen bagefter på Stubhuset. Billederne var flotte – og prisen var halv pris af hvad vi ellers fik tilbudt.

– Kristina og Michael Søndergaard, Støvring.

Jeg fik sammen med min søster taget nogle rigtig fede portrætbilleder som gave til vores forældres sølvbryllup. Billederne blev taget i Østre anlæg i Aalborg. Vi søgte et alternativ billeder uden den klassiske hvide studie-baggrund. Billederne blev sendt samme dag. 

– Tina Møller Poulsen, Aalborg.

Vores familie har over flere gange brugt Morten, blandt andet til konfirmation i Nibe, bryllup i Aalborg og senest til et familiebillede i Hobro. Billederne har altid levet fuldt op til vores forventninger, er altid i en høj kvalitet, sendes altid hurtigt og er billige. Vores varmeste anbefalinger herfra.

– Per og Johanne Christiansen, Nibe.

Vi fik taget billeder til vores bryllup i Frederikshavn, forrige sommer, og brugte Morten som vores bryllupsfotograf under selve brylluppet, receptionen, festen og under middagen i Hjørring. Billederne var RIGTIG flotte og vi fik dem sendt hurtigt som vi kunne dele med vores gæster. En stor tak herfra. 

– Familien Hovedskov-Rasmussen, Hjørring.

I forbindelse med mit 25 års jubilærum afholdte vi en kombination af fødselsdag, fest og firmaarrangement på Christiansminde i Løgstør og . Morten tog nogle fantastisk fine billeder til arrangementet. Rigtig godt professionelt resultat – prisen var rigtig god.

– Jørgen Bang, Fjerritslev

Vi har en solidt samarbejde med Morten – blandt andet i form af produktbilleder af vores mere end 300 produkter og varer. Billederne bruges til eksempelvis online på vores webshop, kataloger, priskataloger og hjemmeside. Morten er rigtig professionel og arbejder hurtigt. – Svend-Erik Lindberg, Frederikshavn og  Sæby

Morten er en meget kompetent og behagelig fotograf der over en årrække har taget portræt af vores medarbejdere til brug på vores hjemmeside, linkedin og visitkort. Derudover også taget en stribe billeder af vores ejendomme, udlejningsejendomme og kontorer som vi udlejer til brug for reference. Klar anbefaling herfra.

– Aage Justesen, Nørresundby

Jeg havde forhørt mig hos et par fotografer i Aalborg – da jeg ønskede at få taget nogle portrætbilleder. Morten kunne leverer dem til ca. halv pris af hvad de 2 andre ville have. Jeg forhørte mig om prisen Tirsdag formiddag. Onsdag eftermiddag var billederne klar og leveret. Sådan skal det være!  

– Pernille Rosenkvist, Vodskov – Vestbjerg

Vi skulle bruge en professionel fotograf til at tage stemningsbilleder til vores Matchmaking- konference. Morten løste opgaven med så stor kreativitet og indlevelsesevne, at billederne nu udgør en væsentlig del af vores visuelle identitet på hjemmeside og LinkedIn. Vil vi bruge Morten igen? Uden tøven!

– Pia Stigaard Skammelsen, Aalborg Universitet  (AAU Matchmaking)

Vi har brugt Morten i forbindelse med vores workshop og konference, WOFIE. Hvor der blandt andet blev leveret nogle fede stemningsbilleder fra arrangementet. Billederne er anvendt på vores hjemmeside, facebook og vores markedsføring.  En varm anbefaling herfra!

– Christoffer Baadsgaard, Aalborg Universitet (AAU Innovation)

Til vores bryllup i Svenstrup Kirke i foråret 2014 fik vi et pludselig afbud fra den fotograf vi først havde hyret. MortenHH trådte til med 4 timers varsel. Rigtig fedt, rigtig god behandling og super service. Og så var prisen vist endda bedre end den første fotograf!

– Familien Kristensen, Svenstrup

Morten er super behagelig og dygtig fotograf som vi anvender i forskellige ad hoc sammenhænge, blandt andet til portrætbilleder af vores medarbejdere og ansatte, samt referencebilleder af de ejendomme vi løbende bygger, renoverer og ombygger.

– Christian Gundestrup, Aalborg, Hjørring og Brønderslev.

Vi fik taget bryllupsbilleder af Morten i sommeren 2014 i Ferslev og efterfølgende i Aalborg – super behagelig og dygtig fotograf. Han leverede billederne 3 – 4 dage efter brylluppet. Helt fantastisk!
Morten kan klart anbefales som bryllupsfotograf.

– Christian og Ditte, Ferslev / Aalborg / Svenstrup

Morten har lavet billeder og video til vores bryllup i august 2015. Brylluppet foregik på Scheelsminde og i Vor Frue kirke, Aalborg. Tusind tak for det flotte resultat, det er vi rigtig glade for!!

– Familien Borup, Aalborg

Morten var vores bryllupsfotograf i Aalborg, vinteren 2013 som foregik i Dronninglund kirke, samt efterfølgende fest på hotel hvide hus i Aalborg. Morten leverede billederne efter 6 dage, og vi var rigtig tilfreds med resultatet. En bryllupsfotograf der virkelig kan anbefales! Super arbejde, Morten!

– Familien Fuglsang, Aalborg

Morten har været bryllupsfotograf for os og taget nogle fantastiske bryllupsbilleder nørresundby i vinteren 2014.

– Familien Ørnbo

Vi har fået taget portrætbilleder til hjemmesiden og LinkedIn.

– Kristoffer Scharf, inkasso

Ønsker du et uforpligtende tilbud og pris? – Kontakt mig – og få en pris inden for få timer. Klik her for at kontakte mig

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet har siden 2008 fået leveret billeder og video til events, foredrag, arrangementer, portrætter og meget mere.
Billederne er henholdsvis brugt til magasiner, blade, hjemmeside og øvrige tryksager.

Region Nordjylland

Region Nordjylland har siden 2011 fået leveret billeder og video til events og div. arrangementer.
Billederne er henholdsvis brugt til reklamer, hjemmeside og øvrige tryksager.

Aller

Aller koncernen der bl.a. dækker over magasiner så som MAD!, Mad og Bolig, Vi unge, Slankedoktor.dk samt div ugeblade har siden 2013 fået leveret billeder til deres trykte og digitale platforme.

Aalborg Kommune

Aalborg kommune får løbende leveret billeder til tryk og digitale publikationer.

Wagner Ejendomme, Aalborg

For Wagner Ejendomme tages der løbende erhvervsbilleder af deres mange flotte ejendomme rundt i Nordjylland.