Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Portrætbilleder

Portrætfotograf Aalborg

Et godt og professionelt portrætbillede kan være afgørende på Facebook, LinkedIn, din datingprofil, dit CV jobansøgning, eller hvis du skal have præsenteret dine ansatte på bedst mulige vis over for jeres kunder – vælg derfor altid en professionel portrætfotograf i Aalborg til denne type opgave, det er ofte langt billigere og nemmere end du tror. MortenHH hjælper hvert år mere end 100 nordjyske privatpersoner og virksomheder med at få taget er professionelt portrætbillede – skal vi også hjælpe dig?

MortenHH er din portrætfotograf i Aalborg og omegn og vores priser er altid blandt Aalborgs bedst – det er vi så sikre på, at vi altid tilbyder prisgaranti. I praksis betyder det, at skulle du, mod forventing, finde en billigere portrætfotograf i Aalborg, ja så matcher vi altid prisen. Det er vel kun fair.

Vi hjælper privatpersoner som såvel virksomheder – ingen opgave er for stor eller for små for os.

Vi tilbyder i øjeblikket at få taget 5 professionelt portrætbilleder af dig eller dine ansatte fra blot 500 kroner. Her leveres 4-6 professionelle billeder som du frit kan bruge og variere. Vi arbejder både om location, i studie samt har råderet over en række fede lokationer hvis billedet gerne må være anderledes og skille sig ud fra mængden. Såfremt du ønsker dine medarbejdere portrætteret, ja så kommer vi naturligvis også gerne ud til jeres adresse og tager portrætbilleder af jeres ansatte – så i ikke skal bruge unødvendig tid på transport. Samtidig kan det være en fin måde at skabe noget genkendeligt i baggrundene hos firmaet, måske et logo, bygning eller noget helt tredje.

Der tages billeder og portrætfoto for privat og erhverv i Aalborg og resten af Nordjylland.

Har du brug for at dit profilbillede bliver trykt og printet så hjælper vi naturligvis gerne med det – gennem et stærkt samarbejde af professionelle trykkerier kan vi trykke i alle størrelser og formater.

Interesseret i at høre mere? – Kontakt mig allerede i dag, her

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

fotografering Produktbilled og reklamebilleder Portrætfoto Portrætbilleder Aalborg portrætbillede aalborg portraetbillede-fotograf-aalborg aalborg-portraet

Viber din portrætfotograf Aalborg – ingen opgaver er for store eller for små for os.