Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Video fotograf Aalborg

Videoproduktion

MortenHH udfører professionel produktion af video og film til virksomheder i Aalborg og resten af Nordjylland.

Vi laver blandt andet:
– Interviews / VOXPOP
– Reklamefilm
– Virksomhedspræsentationer
– Produktfremvisninger
– Video til div. salgsfremmende aktiviteter
– Drone optagelser

Vi tilbyder en lang række opgaver inden for video og filmproduktion og til alle typer medier: virksomhedens hjemmeside, sociale medier, youtube eller facebook – eller hvor nu du kunne tænke dig din optagelse skal afspilles.

Alle produktioner optages med det nyeste professionelle udstyr – helt op til 4K. Alle optagelser anvender nyeste teknologi inden for professionel lyd og lys. Det sikrer dig et professionelt resultat i knivskarp opløsning.

Referencer

Vores mange års erfaring inden for professionel videoproduktion som videofotograf har skabt et strækt samarbejde med en række spændende nordjyske virksomheder. Derfor er der lavet video for blandt andet: Det danske forsvar, Region Nordjylland, Aalborg Universitet, Siemens, Aalborg Portland, Mærk og mange mange flere.

For virksomheden Debito der tilbyder inkasso til små og store virksomheder er der bl.a. lavet lavet mindre videoer for optagelser af deres kunder som referencer.

 
Læs mere om inkasso

Der produceres løbende video og film for virksomheder i Aalborg og resten af nordjylland – kontakt os allerede i dag, vi er ofte langt billigere end du tror. Ønsker du videoproduktion i Videoproduktion Aalborg – læs mere.