Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Portrætfoto

Erhverv, Privat

Portrætfoto

Professionelle portrætbilleder – fra professionel fotograf – sælger dig bedre!

MortenHH tager årligt mere end 1000 portrætbilleder for private og erhverv i hele landet og til rigtig mange formål og til mange forskellige behov.

Vi har speciale i portrætfoto til CV, LinkedIn, Facebook, virksomhedens interne og eksterne hjemmeside samt reklamer og meget meget mere.

Uanset om du skal have taget portrætbilleder til din LinkedIn, Facebook, din virksomheds hjemmeside så hjælper jeg gerne. Ved at vælge en professionel portrætfotograf vælger man samtidig portrætfotos der sælger – uanset formålet med billederne.

Der tages profilbilleder og portrætbilleder i hele Danmark, men primært i Aalborg, Nordjylland. Er du virksomhed tages der også portrætbilleder af virksomhedens medarbejdere på virksomhedens adresse, i Aalborg og resten af Nordjylland!

Vi har både studie og mange fede lokationer hvis du ønsker et mere utraditionelt profilbillede som skal skille sig ud fra mængden. Der leveres altid 4-5, så har du typisk noget at vælge mellem og skifte ud blandt. Måske skal dit CV billede være forskelligt fra din Facebook profil eksempelvis.

Her er det portrætfoto for Revisionsfirmaet revice i Aalborg.