Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Om fotografen

Fotograf MortenHH er en fotografisk virksomhed med base i det centrale Aalborg, Nordjylland. Vi udfører alle typer opgaver inden for billeder, video og redigering lige fra portrætbilleder, bryllupsbilleder, produktbilleder, professionel videoproduktion og meget meget mere.

Jeg har mere end 10 års erfaring med levering af billeder og video til private, erhverv og offentlige organisationer og virksomheder i hele Danmark, med særligt i Aalborg og omegn.

Jeg brænder for kreativiteten og det at møde mennesket eller virksomheden og fortælle det budskab de ønsker: Uanset om de skal have solgt dem selv gennem, have taget et  portrætfoto, have have solgt deres virksomhed som en del af deres markedsføring – eller have taget lækre bryllupsbilleder som aldrig kan tages om. Uanset hvad er det vi laver et stort ansvar – og vi elsker at hjælpe folk med deres opgaver.

Der anvendes udenlukket seneste nye high-end professionelt fotoudstyr af mærket Canon. Herudover anvendes professionel lyd, lys og stativer – alt sammen for at kunne levere det bedste mulige produkt til vores mange glade kunder i hele Aalborg og Nordjylland.

 

PRIVATE KUNDER
De sidste 10 år, har jeg været bryllupsfotograf i Nordjylland og taget bryllupsbilleder for mere end 75 brudepar i det meste af landet. Primært i Nordjylland: Aalborg, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Løgstør, Hobro, og Støvring. Men der tages også billeder i resten af landet, Århus, København og Odense.
Brudeparrets ønsker er ofte vidt forskellige, oftest tages der både billeder under selve vielsen, kirken, receptionen, festen og selve bryllupsbilledet – eller blot dele af den store dag. Dette er helt op til brudeparret. Af samme årsag arbejdes der heller ikke med faste priser til bryllupsbilleder. Vores filosofi er at prisen altid skal afspejle brudeparrets ønsker og behov – uanset om det er få timer af dagen der skal dækkes, eller hele dagen fra start til slut. Prisen sammensættes derfor ALTID ud fra parrets ønsker og behov – og altid med fokus på at yde en høj professionel kvalitet. Billig og enkelt.

For private leveres der bl.a. også mange opgaver inden for billeder til konfirmation, fødselsdag, fest, reception, selskab, arrangement, event, åben hus, familieportræt, portrætter og meget meget mere.

Vi hjælper også hver dage mange private med at skabe et flot professionelt CV og job-ansøgning ved at levere professionelle portrætbilleder til CV, Linkedin, virksomhedsprofiler, visitkort og lignende – her er prisen, helt ned fra 500 kr. Læs mere om portrætbilleder Aalborg her.

ERHVERVS KUNDER
Jeg har i flere år arbejdet som fotograf til store dele af erhvervslivet og de sidste par år haft et stort samarbejde som fotograf med store dele af den Danske medie- og reklamebranchen.
Inden for erhvervsfoto arbejdes der alle type af løsninger – lige fra arrangementer, events, produktbilleder, portrætbilleder, ejendomme, erhvervsportrætter, firmaarrangement, firmafest og meget meget mere.

Der udføres opgaver som fotograf inden for en lang række typer og erfaringen er stor inden for de fleste områder – så kontakt mig endelig ved spørgsmål om en konkret opgave.

I tidens løb er der blevet samarbejdet med over 400 virksomheder, fra de helt små – til nogle af verdens største brands, virksomheder og organisationer, herunder bl.a. Forsvaret, Tryg, EY, Siemens, General Electric, Mærsk, Aalborg Universitet, Aalborg Portland, en land række nordjyske og danske kommuner, Pandora, samtlige danske regioner, Koda, DR og mange mange flere. Uanset størrelsen af din virksomhed hjælper vi med jeres ønsker og behov.

Medstifter og medejer af Fotograf Aalborg

Aalborg Lufthavn  Frisør Aalborg  Gomspace Nordjylland  North  Siemens Aalborg Logo pandora logo  EY  Aalborg Portland tryg forsikringReklameforograf leveret produkt og reklamebilleder for Sundhed.dk  Tech College Aalborg  Forsvaret_logo  Digitaliseringsstyrelsen Fotograf_Aalborg_MortenHH_Region_Nordjylland  Fotograf_Aalborg_MortenHH_Aalborg_Universitet

 

Fotografering af ejendom Produktbilleder af produktfotograf bryllup fotograf aalborg Festfotograf  fotografering Reklamefotograf IMG_1570 Produktbilled og reklamebilleder Portrætfoto Bryllup Aalborg

Se mange flere billeder her

VIDEO

MortenHH har mange års erfaring med professionel produktion af video i helt op til 4K produktion. Vi producerer alt fra virksomhedspræsentationer, interviews og har professionel lyd, video og lys der sikrer dig en professionel oplevelse. Uanset om arbejdet skal bruges på Facebook, YouTube, Vimeo eller video på jeres hjemmeside.

Fotograf i Aalborg

TA’ KONTANT ALLEREDE NU

Vi hjælper altid gerne med din næste opgave, uanset om du er privat- eller erhvervs-kunde. Vi arbejder i hele Danmark, men i særdeleshed i Nordjylland. Ta kontakt allerede i dag her – eller på tlf 22940076. Vi glæder os til at høre fra dig.

10+ års erfaring

Mange års erfaring sikrer dig et godt resultat.

110+ private

Alt fra bryllupper, fester og portrætter

400+ virksomheder

Der ydes alle typer af ydelser til erhvervslivet.

200.000+ km rejst

Der tages billeder over hele Danmark og norden.