Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Bryllupsfotograf Aalborg

En professionel bryllupsfotograf sikrer et professionelt resultat – uden undtagelser!

Aalborgs bedst bedømte bryllupsfotograf på Trustpilot – læs anmeldelserne her

⭐⭐⭐⭐⭐

MortenHH er din bryllupsfotograf I Aalborg – når der skal tages smukke, traditionelle eller kreative bryllupsbilleder.

Vi har over 10 års erfaring som professionel bryllupsfotograf – og har derfor deltaget ved mere end 200 bryllupper i Aalborg og resten af Nordjylland. Vores mere end 10 års erfaring som bryllupsfotograf har givet os den erfaring der sikrer jer som brudepar en professionel og tryg oplevelse – på jeres store dag. En dag der skal foreviges på bedst mulige måde – fordi den ikke kan tages om.

Søger i en erfarenprofessionel, dygtig og billig fotograf til jeres bryllup i Aalborg? Så er vi det perfekte match for jer – til jeres store dag.

Med over 10 års erfaring som professionel bryllupsfotograf ved mere end 100 bryllupper i Aalborg og omegn, sikrer det jer et professionelt resultat – uden undtagelser! Som bryllupsfotograf tilbydes der professionelle bryllupsbilleder, video og lyd over det meste af Nordjylland, der arbejdes ud fra Aalborg – og der tages primært bryllupsbilleder i Nordjylland: Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Dronninglund, Hobro, Aars, Støvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe og Hadsund.

Drop pakkeløsninger: Bryllupsbilleder efter jeres ønsker er altid billigst!

Mange bryllupsfotografer i Aalborg arbejder med pakketilbud, messetilbud, faste timepriser og lignende. Dette gør jeg ikke. Hvorfor?

Årsagen hertil er simpel: pakkeløsninger og pakketilbud er ofte alt for dyr for dig som kunde – og tager ikke udgangspunkt i jeres ønsker, krav, behov og tanker om bryllupsbilleder. Er der i en “Pakke 1”, “Pakke 2” eller “Pakke 3” taget specifikt udgangspunkt i dine ønsker, krav og behov for et bryllup, lokation, kørsel og lignende?
Ved at vælge os som din professionelle bryllupsfotograf er ALT altid indregnet. Det betyder, at du får præcis det du ønsker til en fast lav pris – alt er indregnet, kørsel, lokation og jeres specifikke ønsker. Du får en fast pris før brylluppet, som holder hele vejen – fra start til slut.

Med baggrund i vores mere end 10 års erfaring som bryllupsfotograf for rigtig mange brudepar i Aalborg og omegn, ved vi, at ingen brudepar har ens ønsker til deres bryllup og bryllupsbilleder. Nogle ønsker neutrale billeder, nogle ønsker vilde og rå bryllupsbilleder mens andre ønsker helt klassiske billeder – og vi kan levere det hele!

Ingen bryllupper er taget på samme lokation, kirke og fest – og ingen har samme ønsker om mængden af billeder – skal fotografen blot dække vielsen og kirken? Eller vil du have billeder fra receptionen, festen, talerne og bryllupsdansen? Ønskerne er aldrig ens – og derfor findes der i min verden som bryllupsfotograf ikke pakkeløsninger.

Af samme grund opfordre jeg derfor altid bryllupspar til at kontakte mig for at få en pris specifikt efter jeres ønsker – sådan sikrer I jer en billig bryllupsfotograf der tager de bedste bryllupsbilleder – professionelt leveret! Det er ofte langt billigere end man tror. Typisk har I en pris samme dag.

En ting er sikkert: Du vil få en fast pris og denne overholdes altid – ingen efterfølgende merudgifter.

Professionel videoproduktion til bryllupper

Udover levering af professionelle billeder, leverer MortenHH også professionel video- og lydproduktion til jeres bryllup. Det bryder, at ønsker i eksempelvis dagen filmet, eller kun talerne så leverer vi højprofessionel kvalitet og service af professionel video- og lydudstyr. Det sikrer jer at i ikke går glip af de vigtigste øjeblikke, som fx talerne der kan optages i knivskarp kvalitet i video og lyd.

I dag er det knap 25% af kunderne der vælger professionel videooptagelse, primært af talerne under festen.

Bryllupsbilleder eksempler

Ingen brudepar er ens – derfor arbejder vi heller aldrig med faste priser eller pakkeløsninger, fordi det altid er for dyrt for brudeparret. Vi arbejder ALTID med skræddersyede priser til vores kunder – det sikrer dem den laveste pris og altid deres ønsker opfyldt!

Eksempel 1:

 • Gæsters ankomst til kirken
 • Brudeparrets ankomst
 • Billeder under vielsen
 • Alterbilleder
 • Riskast
 • Stemningsbilleder i og omkring kirken
 • Bryllupsbilleder i naturen eller omkring kirken

Eksempel 2

 • Inkl. eksempel 1
 • Billeder frem til bryllupsdansen
 • Billeder af gæsterne
 • Stemningsbilleder hele aftenen
 • Billeder af talere
 • Billeder af bryllupsvalsen

Overstående er blot eksempler på hvordan en bryllupsdag kan se ud, men ingen bryllupper er ens og vi kan imødekomme alt – også med professionel video med professionel lyd og lys af eksempelvis hele dagen men også eksempelvis kun af talere under festen.

 • Alle billeder gemmes som backup i et år
 • Alle billeder redigeret til tryk og digitalt brug
 • Alle billeder kan leveres i den højeste papirkvalitet markedet kan tilbyde
 • Altid en fast pris og dermed ingen efterfølgende grimme overraskelser
 • Alle rettigheder til billederne er jeres – det betyder at i råder 100% over billederne bagefter og er ikke afhængig af os hvis i ønsker flere billeder eller lignende.

Husk der tages billeder i hele Danmark, men med udgangspunkt i Aalborg og Nordjylland.

Priser (…fra 3500 kr.)

Afhængig af jeres ønsker, er prisen typisk fra 3500 kr. – Men kontakte mig her eller på 22940076 for at få en pris specifikt efter jeres ønsker – Typisk svar inden for få timer!

Har i brug for et møde for at gennemgå jeres ønsker, så tager vi meget gerne dette.

Bryllupsfotograf Aalborg Bryllupsfotograf Aalborg Bryllup  Bryllup Aalborg FotografBryllupsbilleder Aalborg billig bryllupsfotograf aalborg nordjylland bryllup fotograf aalborg Bryllupsfotograf og Dronefotograf Dronefoto Aalborg bryllupsfotograf-frederikshavn bryllupsbillede Bryllupskage til et bryllup i Aalborg nær Nørresundby og Nordjylland og et fantastisk bryllup med dygtig bryllupsfotograf

“Vi har på ingen måde fortrudt valget af jer til vores bryllup. Det hele klappede og der var en god stemning fra start til slut”
– Niels Arnt Johansen, Hasseris Enge

“Morten fangede nogle helt fantastiske billeder til vores bryllup i sommers. Han kan klart anbefales”
– Charlotte Nielsen, Skalborg

Aalborg som by til bryllupsbilleder

Aalborg med de hyggelige, romantiske og idylliske gader og kvarterer er ideel til knivskarpe bryllupsbilleder. Aalborg og Nordjylland har meget at byde på og kan imødekomme selv de mest krævende brudepars ønsker; uanset om de ønsker rå, naturlige eller romanstiske bryllupsbilleder, så har vi med vores mange års erfaring som bryllupsfotograf – utallige års erfaring med at tage de helt rette billeder der 100% matcher jeres ønsker, krav og behov.

Udover de hyggelige gader, er der mange områder i Aalborg der er ideel til de perfekte bryllupsbilleder, hvor både skovdalen, kildeparken og havnen er fantastiske lokationer. MortenHHs mange års erfaring som bryllupsfotograf i Aalborg, gør, at vi kender Aalborg og ved hvor de perfekte billeder tages. Men ikke kun de traditionelle steder og billeder tages i brug, vi arbejder også på mange utraditionelle lokationer i Aalborg; Hvor nogle brudepar synes et råt bryllupsbillede i en forlads lagerhal er fedt – disse lokationer opfylder vi også gerne.

Aalborg har, som resten af Nordjylland, med andre ord mange fede lokationer at byde på til bryllupper – vælg derfor en professionel bryllupsfotograf fra Aalborg der kender byen og de mange muligheder og udnyt dem til dit bryllup for de perfekte bryllupsbilleder – husk dagen kan ikke tages om.

Derudover har vi, som professionel bryllupsfotograf, et godt samarbejde med samtlige kirker i Aalborg og Nørresundby og kender derfor de fleste præsters politik, ønsker og krav til fotografen, før under og efter vielsen og dermed de ideelle betingelser for knivskarpe og succesfulde bryllupsbilleder. Vidste du eksempelvis at visse præster i Aalborg ikke tillader brug af blitz under selve vielsen?

Flere og flere brudepar efterspørger også i dag meget mere end billeder, og flere ønsker eksempelvis også droneoptagelser og professionel video af fx taler, kirken eller noget helt tredje. MortenHH kan med professionelt video og lydudstyr opfylde selv de mest krævende behov og ønsker inden for video og med professionelt video- og lydudstyr sikrer det jer et knivskarpt resultat.

Vi er stolt medlem af Bryllupsfotograf i Aalborg – sammen med 4 andre dygtige bryllupsfotografer.

MortenHH – din bryllupsfotograf Aalborg og resten af Nordjylland.

Mere end 10 års erfaring

75+ bryllupper

Høj kvalitet - hver gang

Altid billige priser