Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

CASE: Professionelle produktbilleder sælger flere sokker

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 23 april 2019
  • CategoryIkke kategoriseret

Er du webshop-ejer, virksomhedsejer eller arbejder med marketing og handler med fysiske produkter, ja så ved du hvor svært det kan være at sælge sine produkter, hvis ens webshop, marketing- eller salgsmateriale ikke spiller.

Det samme konstaterede Martin Sørensen fra Aalborg virksomheden, SOCKIT, der sælger strømper og sokker til danske kunder. Virksomheden med base i Aalborg er primært webshop – men kunderne har også mulighed for at afhente deres sokker og strømper, fra virksomhedens adresse i Kærby nær Aalborg Centrum.

Netop til virksomhedens webshop har vi hjulpet Sockit og Martin med at få lavet nogle fede produkt- og stemningsbilleder til blandt andet deres børnesokker, bambus sokker, herresokker og ikke mindst deres super fede sokkeclips der sikrer at dine sokker aldrig mere forsvinder i vaskemaskinen og du dermed spare en masse tid på bagefter at skulle matche dine sokker før de lægges på plads.

Så skal du bruge sokker og strømper, så tjek dem ud allerede i dag og skal du ikke bruge hverken sokker eller strømper – så tjek den fede clips ud, og gør det at lægge vasketøj sammen lidt sjovere.

Produktbillederne har været med til at øge salget og omsætningen for webshoppen, da kunderne nu får et mere visuelt indblik i hvilken kategori de skal bruge og nogle fede stemningsbilleder på webshoppen, der skaber nærhed og genkendelse.

Vi ønsker sockit held og lykke med webshoppen og glæder os over at professionelle billeder kan være med til at øge omsætningen.