Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Erhvervsfotograf Aalborg

Sælg din virksomhed på den bedst mulige måde

Vi alle ved, at at drive virksomhed gælder om: At sælge sin virksomhed, sine produkter og sine ansattes viden og know-how på den bedst mulige måde.
Derfor er det vigtigt at vælge en professionel fotograf med mange års erfaring i hvordan netop dine produkter, ansatte, domicil eller noget helt fjerde sælges på den bedste mulige vis.

Jeg har over 10 års erfaring som erhvervsfotograf og har arbejdet som reklamefotograf, ejendomsfotograf, produktfotograf og meget mere for en lang række virksomheder, offentlige organisationer og myndigheder – Læs gerne de mange referencer her.

Skab mersalg med professionelle løsninger

Med over 10 års erfaring i de fleste opgaver inden for reklame og mediebranchen giver jeg altid gerne mine tanker og ideer med.
Jeg har haft æren af at arbejde sammen med nogle af de største bureauer og reklamevirksomheder og netop den erfaring kommer dig og din virksomhed til gode.

For i sidste ende gælder det vel ikke blot om at se godt ud – det gælder vel også om at sælge varen!

Alle typer af opgaver udføres

Uanset om din virksomhed skal have taget reklamebilleder til online eller trykte medier, skal have lavet nye produktbilleder, portrætbilleder, profilbilleder, billeder af jeres domicil eller noget helt andet – så udføres opgaven altid med største professionalisme.

Aalborg Industiries Bladt Fotograf  fotografering  IMG_1570 Reklamefotograf Produktbilled og reklamebilleder PortrætfotoBilleder af ejendomportrætbillede aalborg

 fotograf nordjylland ejendomsfotografering

Et fast samarbejde

MortenHH er fast fotograf for mere end 45 danske og udenlandske virksomheder – bl.a. en række reklame- og medievirksomheder. Opgaverne består typisk af portrætbilleder, produktbilleder, ejendomsbilleder samt reklame- og stemningsbilleder.

Af samarbejdende virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder er bl.a.:

Aalborg Universitet
Aalborg Kommune
Aalborg Portland
Digitaliseringsstyrelsen
Siemens
Telenor
Region Nordjylland
Forsvaret
Ernst and Young
Nordea
Spar Nord
Pandora
Bladt industries

…samt en lang række mindre virksomheder, alt fra tandlæger, håndværksvirksomheder og lignende.

Der arbejdes for kunder i Aalborg og Nordjylland i særdeleshed, men dækker også kunders opgaver og efterspørgsler i hele Danmark – samt udlandet.

Priser

Af princip arbejder jeg hverken med pakketilbud eller faste timepriser – men med én fast pris for din opgaven. En pris der altid er kendt inden vi går i gang. 

Hvorfor?
Jo… for ingen er ens, og det gælder også din virksomhed – og jeres behov og ønsker. Derfor gives der altid et specifik tilbud på dine ønsker.

Kontakt mig derfor gerne på 22940076 eller på mail (klik her) og få en uforpligtende pris på jeres næste opgave. (Typisk svar inden for få timer!)

Kontakt

Interesseret i et samarbejde? Kontakt mig allerede i dag – klik her

aalborgs bedst bedømte fotograf