Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Pressefoto af en pressefotograf i Nordjylland

Vi leverer billeder til TDC og Finans.dk

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 12 februar 2018
  • CategoryNyt fra MortenHH

MortenHH har i over 15 år beskæftiget sig med at levere billeder til både private og erhverv – som fotograf inden for store og små opgaver og virksomheder.
Som mange måske allerede ved, arbejder vi i det meste af landet og vores kunder spænder vidt – fra den lille håndværksmester og frisør til større selskaber som MÆRSK og TDC.

I sommeren 2017 skulle TDC bruge billeder til brug for pressen og valgte derfor MortenHH som fotograf til en lang række opgaver i og omkring Aalborg og Nordjylland. Vi har arbejdet som professionel pressefotograf / erhvervsfotograf i rigtig mange år, og har specialiseret os i at levere billeder der sælger dit budskab på den absolut bedste måde.

For TDC gik turen gik fra Brønderslev i nord til Hadsund og Mariager i syd.

Senest har Finans.dk i dag d. 12/2 brugte så billeder i forbindelse med at selskabet dropper en mulig funktion med mediekoncernen MTG. Billederne har TDC valgt gratis at lægge ud til alle der måtte have interesse i at bruge dem til PR, marketing og reklame for virksomheden

Indrømmet: Det er altid sjovt og rart at se ens arbejde blive brugt, det er uanset om det er en mindre eller større virksomhed der bruger ens materiale 🙂

Skal vi også hjælpe din virksomhed med at tage professionelle og sælgende billeder? Så tøv ikke med at tage fat i os allerede i dag pr. mail eller telefon.

Billeder til TDC

TDC besluttede i 2017 at de ønskede at opdatere en lang række af deres pressemateriale til brug for pressen og virksomheder der måtte være interesseret i at bruge deres billeder i forbindelse med omtale af virksomheden m.v. Billederne skulle tages i Nordjylland og virksomheden valgte os til at stå for billederne. Billederne bliver løbende brugt diverse presse og medie-Er du interesseret i at se de billeder vi har leveret til TDC groupe, så se dem alle her.

Du kan også læse dagens omtalte artikel her: Se hele artiklen her

Pressefoto af en pressefotograf i Nordjylland