Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Velkommen til et nyt spændende år

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 6 januar 2018
  • CategoryNyt fra MortenHH

Først og fremmest: godt nytår og velkommen til 2018 til nye og gamle kunder. 2017 var et fantastisk år for den lille virksomhed og et år der bød på super mange opgaver som fotograf rundt omkring i hele Danmark, hvor turen til København for større nordjyske entreprenører og byggevirksomheder slog igennem, primært inden for byggeri og anlæg. Året bød naturligvis på langt de fleste opgaver i og omkring Aalborg men også mange spændende opgaver i Nordjylland, herunder en lang række fantastiske portrætter, events, reklame materiale og uhyre mange sjove og skønne opgaver for private.

2017 blev også året hvor vi bevægende os ind i drone fotografering, grundet et meget stigende behov for at kunne dække billeder og video fra luften. Konkret havde vi mange opgaver med drone på Aalborgs mange nye byggefelter, bl.a. på havnefronten og Eternitten.

2017 bød også på over 40 opgaver som bryllupsfotograf til en masse skønne bryllupsbilleder i det meste af Nordjylland og Aalborg. Bryllupper er og bliver en hel fantastisk begivenhed og det er altid en skøn opgave at være med til.

2018 er allerede nu booket med rigtig mange spændende opgaver, for bland andet Aalborg universitet, Aalborg kommune og region Nordjylland. Herudover også en lang række større lokale og nationale virksomheder. Det nye år har også rekord mange bookinger inden for bryllupper om end der stadig er enkelte huller i kalenderen – men skynd dig hvis i skal giftes 🙂

Vi glæder og uhyggelige meget til at tage hul på det nye i selskab med en masse skønne mennesker og virksomheder og vi takker for de mange gode opgaver 2017 bød på.

Vi ses til et skønt nyt år 🙂

De bedste hilsner, MortenHH