Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Vælg din fotograf i nordjylland med omhu

Vælg din fotograf med omhu

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 14 maj 2014
  • CategoryInspiration

Alt for ofte møder jeg fotografer i Aalborg, Nordjylland og for den sags skyld i resten af Danmark der ikke formår at leverer billeder i tilfredsstillende kvalitet – hvilket er synd for dem selv, men især kunderne. Og i mange tilfælde ringer kunderne efterfølge til mig eller mine kollegaer for at få taget nogle nye – så husk at vælg din fotograf med omhu.

Mange selvudnævnte fotografer investerer i et kamera og hævder så at igang – men hemmeligheden er, at kameraet kun udgører en brøkdel af det at leverer professionelle billeder i tilfredsstillende kvalitet.

Jeg vil nødig hænge mine kollegaer og konkurrenter ud, men jeg har lavet et eksempel med en konkurrents billede (og ja, jeg har købt det – og fået lov til at bruge det) – hvorefter jeg besluttede mig for at finde samme lokation og tage et billede samme sted, uden at gøre synderlig meget ud af selve setuppet, men blot for at illustrerer hvor lidt selve udstyret gør for billedet.

Billedet er sammensat i overstående eksempel, mit er det til venstre – min konkurrents til højre. Billedet er taget nogenlunde samme sted, samme ejendom, med 24 timers forskel, samme udstyr, samme objektiv.
Forskellen ligger i erfaringen, teknik og en lettere redigering.

Hvilket billede synes du sælger området bedst? – Vurder selv.

Husk, uanset om du skal bruge en bryllupsfotograf til bryllupsbilleder, portrætfotograf til portrætbilleder, en fotograf til produktbilleder eller noget helt tredje – ja så husk forskellen fra en professionel fotograf til en “glad amatør” ligger i erfaringen og teknikken. At vælge en forkert fotograf kan koste din virksomhed dyrt eller for den sags skyld skår i glæden og pengepungen hvis resultatet ikke er tilfredsstillende til dine bryllupsbilleder, portrætbilleder eller lignende.

Vælg din fotograf med omhu – det betaler sig.

Husk du altid er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende pris på din opgave. Det er ofte billigere end du tro!