Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Den perfekte lokation til bryllupsbilleder

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 15 februar 2018
  • CategoryIkke kategoriseret

Hos MortenHH har vi i over 10 år arbejdet professionelt som bryllupsfotograf – fra de helt små bryllupper til nogle af landets største og mest famøse bryllupper – uanset hvad kundens ønsker og behov er for et bryllup er en ting sikkert – billederne skal være i orden.

Men hvad er egentlig den perfekte lokation når bryllupsbillederne skal i kassen og det helt rigtige resultat skal sikres?

Studiebillederne

Da vores forældre blev gift var det sikre bryllupsbillede altid taget i studie – og var man heldig, og man ikke var blevet gift særlig lang tid efter sine søskende, ja så kunne man risikere, at bedsteforældrene havde næste to ens billederne hængende, fordi billedet var taget i et studie med en grå eller hvad baggrund.

Studiebillederne ses ikke særlig anvendt længere, og brudeparret ønsker i dag i langt højere grad billeder i mere naturlige omgivelser: I skoven, på stranden, et særligt sted parret  har tilknytning til eller noget  helt andet.

Lokationen sætter stemningen

Der er inden tvivl om at lokationen betyder 80 % af stemningen, indtrykket og stilen for et bryllupsbillede – og det er derfor super vigtigt at man tager fotografen med på råd når man skal have den perfekte lokation.

Det skal du sørge for

Der er en lang række faktorer der individuelt og samlet skal gå op i en højere enhed når man skal have det perfekte bryllupsbillede med hjem – og lokationens mange parametre og faktorer er ingen undtagelse. Men grundelementerne i en god lokation er :

1) Lysforhold
2) Stemningen
3) Baggrunden

Det meste af det kan en professionel fotograf med meget få ændringer ændre til jeres fordel, og både lys, stemning og baggrunden kan ofte med meget få virkemidler rettes, forbedres og ændres.

Eksempelvis er nedenstående billede taget i total skygge og det originale billede er faktisk ret mørkt – men med det rigtige udstyr og et mindre redigeringsarbejde i Photoshop, ja så blev resultatet super godt.

Det bør du gå efter

Naturen er altid et sikkert hit, især når den klassiske bryllupssæson har ramt landet (forår, sommer og tidlig efterår) her står naturen ofte super flot, græsset er grønt,  træerne er flot grønne og brune og blomsterne har mange fantastisk farver. Det skaber en flot og sikker stil og stemning.

Ønsker du mere rå billeder, så som industri så er en by som Aalborg en fantastisk lokation med både østhavnen, den gamle eternitfabrik og mange mange andre fede lokations.

Skal du have hjælp til at finde den perfekte lokation – så tøv ikke med at kontakte os!