Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

MortenHH er igen fotograf for Region Nordjylland

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 26 marts 2018
  • CategoryNyt fra MortenHH

Gennem snart 10 år har vi hjulpet Region Nordjylland med at tage billeder i det meste af regionen – primært portrætbilleder og rigtig mange spændende events og arrangementer – med primært fokus på Aalborg.

14 Marts 2018 var vi igen behjælpelig, da det store “INNOVATIONKICK” løb af stablen, her kunne deltagerne blandt andet møde  Christoffer Baadsgaard (debito), Mads Peter Veiby (M1 mfl.), Alexander Husum, Jacob Risgaard, Andreas Helgstrand, Emil Thorup og Kristine Sloth.

Arrangementet var dels for at hylde iværksætteri i Nordjylland og dels for at inspirere endnu flere til at springe ud i at være mere innovativ og måske blive iværksætter med egne ideer og projekter.

Der deltog lidt over 650 unge til arrangementet der foregik i Musikkens hus på havnefronten i Aalborg. Dagens værter var Morten Reesen samt rapperen Per Vers.

Vi er super stolte af endnu en gang at blive brugt som fotograf for Region Nordjylland – en kunder vi har arbejdet tæt sammen med i snart 10 år. Kunden er meget alsidig og vi leverer en lang række spændende og anderledes billeder til de mange spændende inditativer som regionen afholder. Senest har vi også hjulpet regionen med at fylde deres “billedearkiv” ud, til brug i undervisnings-materiale. På den måde har regionen et billedearkiv man løbende kan gøre brug af, til eksempelvis udgivelse af rapporter, pressemateriale mv. Læs mere herom.

Se flere billeder fra arrangementet her. (Bemærk nedeskalret kvalitet)