Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

“Hvilket udstyr anvender i?”

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 23 januar 2018
  • CategoryInspiration

Hver gang vi er ude på opgave får vi ofte spørgsmålet “hvilket udstyr bruger i?” – et spørgsmål jeg tror de fleste fotografer næsten får dagligt, fra både foto-interesserede, kunder og andre. Spørgsmålet er altid sjovt at svare på, fordi ens udstyr er fotografens bedste værktøj og tro væbner. Men hver gang jeg får spørgsmålet tænker jeg også tit – Mon der nogensinde er nogle der har sagt til en forfatter “Fed biografi, hvilken computer er den skrevet på” 🙂

Vi anvender altid nyeste udgave af både Canon EOS 1D – samt Canon EOS 5D, samt tilhørende flash af samme mærke. Herudover har vi professionel lydudstyr, lys og stativer til professionel videoproduktion. Af objektiver har vi blandt andet: Canon EF 24-70 (2,8), Canon EF 70-200 (2,8) samt Canon 12-24 (2,8).

Udstyret gør, at vi er klar til de fleste opgaver – uanset om det er som bryllupsfotograf, portrætfotograf eller hvad folk nu end skal bruge for at få løst deres behov.

 

Hvilket kamera skal du investerer i?

Udover at vi får mange nysgerrige spørgsmål til vores udstyr får vi også ofte spørgsmål til hvad udstyr man skal købe hvis man ønsker et godt solidt kamera til privat behov. Det korte svar er, at langt de fleste “små” kameraer gør det rigtig godt i dag – og du skal ikke være bekymret for om du køber Canon, Sony, Nikon eller nogle af de mange andre mærker – køb et mærke du kender, så er du rigtig godt på vej.

Og lad os være ærlige: det bedste kamera er det kamera du har på dig, en mobiltelefon gør det rigtig godt i hverdags øjeblikke – men skal du have et professionelt resultat, ja så er vores anbefaling altid at du investerer i et godt spejlreflekskamera af mærkerne Canon, Nikon eller Sony.

 

Hvad skal man have ud over et godt kamera?

Ud over kameraet så anbefaler vi også du iøvrigt ALTID anskaffer mindst 2 ekstra objektiver – et godt zoom objektiv til portrætter og et mere vidvinklet. Derudover bør du også altid investere i mindst en ekstra flash for at få det helt rigtige lys.