Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Guide: Valg af bryllupsfotograf

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 4 maj 2015
  • CategoryInspiration

Et amerikansk udtryk lyder “one size fits nobody” – det samme gælder når du skal vælge bryllupsfotograf! – Læs her hvorfor:

Jeg har efterhånden rigtig mange års erfaring som bryllupsfotograf, og en ting er sikkert: ingen mennesker er ens – og det er deres bryllupper heller ikke. Jeg har taget billeder i over 10 år, ved over 100 bryllupper – med forskellige teamer, budgetter og stil – lige fra helikopter flyvning og Ferrari-kørsel til grill-fest-tema hjemme på vejen.

Mange spørger efter en pris for en bryllupsfotograf – og ja, lad os være ærlige; fotografer der sælger dig pakker bliver du snydt af.
Jeg ser rigtig mange bryllupsfotografer der arbejder med 1, 2 eller 3 bryllupspakker med 3 forskellige priser – men kan et bryllup kun opdeles i 3 behov for billeder? NEJ SELVFØLGELIG IKKE!

Bryllupsbilleder afhænger af mange faktorer; afstand til kirken, afstanden mellem kirken og festen, antal gæster – og selvfølgelig: jeres ønsker og behov.
Jeg arbejder i hele Danmark men hovedsaligt i Nordjylland, og her især Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Skagen, Aars, Støvring, Nibe og Dronninglund. Men ofte bliver folk gift i en by, men festen afholdes i en anden by og bryllupsbillederne skal måske tages i en tredje by – og ja, fotografer der sælger de famøse “bryllupspakker” har også taget højde for dette og derfor vil i altid betale for at andre har langt mellem deres lokationer.

Så drop bryllupspakkerne, og få et individuelt tilbud på jeres bryllupsbilleder.

Jeg ser mange fotografer tage mellem 10 og 25.000 kroner for billeder – det gør jeg ikke. Jeg har en mere ærlig tilgang til tingene, herunder også prisen!

Derfor kan jeg som bryllupsfotograf tilbyde priser helt ned til 3500 kr, afhængig af jeres behov og ønsker.

Så ønsker du en professionel erfaren bryllupsfotograf, med en fair tilgang til priser men samtidig respekterer at jeres bryllup er jeres store dag? – Så send en mail allerede i dag med jeres ønsker, behov og en dato, ved at klikke her – jeg glæder mig til at høre fra jer!

bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf Ålborg