Professionel fotograf
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Inkasso

Inkasso på den fede måde

Debito er inkasso enkelt, billigt og smart for alle slags virksomheder der ikke gider bøvlet og besværet med sine dårlige betalere og debitorer men ønsker en nem løsning hvor man ikke skal foretage sig det store men ønsker at de klare det hele for en. Så kan du som selvstændig have fokus på det der giver mening for dig og din virksomhed – og endda have mere fokus på de kunder der faktisk betaler dig.

Med denne siden og de efterfølgende sider har vi valgt at dedikere til vores kunder og leverandører som vi kan anbefale af den ene eller anden grund. Der vil løbende komme anbefalinger til sider og koncepter som har vores varmeste anbefaling til alle, især selvstændige og virksomheder. Anbefalingerne er ikke nødvendigvis objektive – så er du advaret

Er du også super træt af dårlige betalere i din virksomheds der aldrig betaler til tiden eller altid betaler for sent og som forsinker dit cashflow og i værste tilfælde ødelægger din økonomi i forhold til dine øvrige udgifter?

Med Debito inkasso kan du online styre dine inkassosager og på en smart og nem måde sparer du dermed de dyre advokater, inkassoadvokater og inkassobureau. Med Debito får du inkasso på en online platform hvor du i ro og mag kan oprette dine dårlige betalere, og i samarbejde med nordens største inkassobureau håndterer de sagerne for dig. Eu kan også online følge sagerne, og se når der bliver sendt et inkassovarsel, udringet eller lignende til din debitor. Det er præcis lige så nemt som du kender det fra dine online regnskabsprogrammer eller andre ERP systemer som du har online på din computer eller mobiltelefon. Du som som kunde og virksomhed ikke selv sende inkassovarsel, rykkere inden, det fikser de for dig du skal bare sende fakturaen din skyldner ikke har betalt til dem. Dejlig nemt og uden besvær.

Dermed på den måde skal du ikke gøre andet end at vente på at dine debitor betaler den faktura han skylder dig, de klarer alt for din virksomhed så som tilskriver renter, salær, inkassogebyr osv. Debito er for alle små og mellemstore virksomheder der ønsker effektiv inkasso der samtidig er billig og så er det super nemt at indkredse sine penge, uden at have forstand på forhold som inkassovarsel og så mange andre ting. Din faktura skal bare være forældet og med en forfaldsdato der er overskredet. De læser jævnfør deres hjemmeside 86 procent af deres sager hvilket gør inkasso dejligt effektivt og super overskueligt.

Debito er et af Danmarks førende fintech virksomheder der har taget kampen op med de store advokater og inkassofirmaer.

Virksomheden er lokaliseret i Aalborg

En Inkassoadvokat er ofte dyre og ineffektive – Debito’s inkasso er derimod effektiv – præcis som du ønsker det, da man anvender effektive teknikker, så som RKI, telefonopkald og breve samt afdragsordninger! Vores varmeste anbefaling går til virksomheden.

Læs mere om inkasso her: inkasso

Inkasso