Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Bryllupsfotograf Hjørring

MortenHH er nordjyde af sind og hjerte – og din professionelle bryllupsfotograf i Hjørring og omegn.
Vi har mere end 10 års erfaringer med over 10 årlige bryllupper rundt omkring i hele Nordjylland. Vi holder til dagligt til i Aalborg – men over 80% af vores arbejde som bryllupsfotograf ligger i Vendsyssel og i særdeleshed i Hjørring. Vores mere end 15 års erfaring og store kendskab til Nordjylland, Vendsyssel og Hjørring sikrer jer et top-professionelt resultat, hvor vi kender hver en afkrog til at skyde de skønneste bryllupsbilleder.

Vi ved, at det at vælge en bryllupsfotograf ikke er nemt – der er mange overvejelser der skal gøres; for resultatet kan ikke laves om. Vi har hjulpet mere end 100 brudepar med at få deres bryllupsbilleder i kassen – for vi brænder for livet som bryllupsfotograf – og det tror vi kan mærkes, ses og føles!

Vores mange års erfaring og mere end 100 bryllupper over årene giver den nødvendige tryghed for os og jer i at vi får nogle skønne billeder i kassen – uanset om I ønsker få eller mange billeder til jeres store dag.

Hjørrings billigste bryllupsfotograf – med PRISGARANTI!

Hos MortenHH arbejder vi ALDRIG med pakkeløsninger, som mange andre bryllupsfotografer i Hjørring ofte har for vane at gøre  – det gør at vi ofte er 20-25% billigere end andre fotografer i Hjørring.
Ved ikke at arbejde med pakkeløsninger sikrer det jer at I får det I har brug for – til den bedste og den mest skræddersyede pris. Vi tager altid højde for kørsel, redigering, lokation, ønsker, krav og de mange andre faktorer der ofte spiller ind når der skal tages bryllupsbilleder. Ingen mennesker er ens – og det er deres bryllupper og ønskerne herom heller ikke. I får en fast pris før jeres bryllup, det sikrer jer at der ingen pludselige ekstra udgifter vil forekomme, før, under eller efter brylluppet.

Vi vil være Vendsyssels skarpeste på prisen – så finder du en professionel fotograf der er billigere i hele Nordjylland, der tilbyder samme løsning, så matcher vi prisen.

Referencer

“Vi fik taget vores bryllupsbilleder i Svanelunden her i Hjørring og efterfølgende billeder ved Bryghuset Vendia – hele dagen blev dækket meget professionelt og billederne blev leveret under 14 dage efter”
Familien Dahl Jensen, Virkelyst, 9800 Hjørring

“I 2016 tog Morten nogle fantastisk skønne bryllupsbilleder for os på stranden i Løkken og efterfølgende fest i Hjørring. Billederne er vi super glade for…! Morten kan varmt anbefales hvis nogle i Løkken eller Hjørring skal bruge en dygtig bryllupsfotograf, Familien Damgård, Løkken

“Skønne billeder som Morten fik i hus til vores bryllup. Vi har ikke fortrudt et eneste øjeblik at vi tog dig, du var med til at skabe en skøn dag, god stemning og en fotograf der formåede at blende helt ind blandt gæsterne. Virkelig skøn oplevelse. Jeanette Dahlsgaard, Frederikshavn

Billedeeksempler

bryllupsfotograf-frederikshavn bryllupsfotograf Bryllup Aalborg Bryllupsfotograf og Dronefotograf bryllupsbillede Bryllupskage til et bryllup i Aalborg nær Nørresundby og Nordjylland og et fantastisk bryllup med dygtig bryllupsfotograf

Vi arbejder aldrig med faste priser eller faste ønsker – men mange bryllupper kan søge inspiration fra hinanden, og herunder har vi tre eksempler på hvad vi som professionelle bryllupsfotografer anbefaler, og som mange af vores kunder har stør gavn af.

Eksempel 1:

– Billeder af gæsters, gommens og brudens ankomst
– Billeder under vielse
– Alter billede
– Riskast og stemningsbilleder med gæsterne
– Bryllupsbillede på nærliggende lokation

Eksempel 2:

Inkl. eksempel 1
– Stemningsbilleder af reception
– Parbilleder af gæsterne
– Kageudskæring
– Stemningsbilleder til gæsterne er gået til bords

Eksempel 3:

Inkl. eksempel 2
– Stemningsbilleder hele aftenen
– Stemningsbilleder af talere
– Stemningsbilleder af indslag og sange
– Brudevalsen

Priser: Fra 3500 kr!

Kontakt os allerede nu for et uforpligtende tilbud

Ønsker du en professionel og billig bryllupsfotograf til dit bryllup i Hjørring? Så tag fat i os i dag for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her eller på tlf 22940076

Hjørring som kommune til bryllupsbilleder

Hjørring kommune er en kommune, med dens tilhørende byer, Hirtshals, Sindal og Løkken, er i en rivende udvikling. Kommunen er udover at være i en rivende og spændende udvikling også en fantastisk kommune til bryllupsbilleder for en bryllupsfotograf.

Kommunen byder på alt det nordjylland står for med åbne vidder, strande og fantastisk natur. Derudover består kommunens største byer Hirtshals, Sindal, Vrå, Løkken af nogle fantastiske bymæssige lokationer der alle kan tilbyde en bred variation af billeder der opfylder de fleste kunders behov for bryllupsbilleder.
Vi har mange års erfaring som bryllupsfotograf i Hjørring, Hirtshals, Sindal, Vrå og Løkken – og kender derfor de mange fantastiske muligheder som byerne ønsker. Uanset om man ønsker traditionelle bryllupsbilleder, rå, romantiske eller noget helt andet.

Vi arbejder blandt andet i byerne: Aabybro, Pandrup, Blokhus, Saltum, Løkken, Vrå, Hjørring, Lønstrup, Skallerup, Brønderslev, Jerslev, Hjallerup, Dronninglund, Gandrup, Asaa, Dybvad, Flauenskjold, Sæby, Frederikshavn, Hjørring, Hirtshals, Tversted, Bindslev, Skagen, Tårs – og de mange rundtomliggende byer.

MortenHH – Bryllupsfotograf Hjørring