Professionel fotograf
for erhverv og privat.
Enkelt. Hurtig. Billig.

Alt i billeder og video.

Bryllupsfotograf Hjørring

Bryllupsfotograf Hjørring

MortenHH er din professionelle bryllupsfotograf i Hjørring og omegn – med over 15 års erfaring og over 20 årlige bryllupper i hele Nordjylland og Vendsyssel, sikrer det dig et professionelt og billigt resultat – hver gang!
Vi leverer billeder i hele Nordjylland året rundt og har et stort speciale som professionel bryllupsfotograf og her især arbejdet rigtig meget i fantastiske Vensyssel og Hjørring kommune, med byerne Hirtshals, Sindal, Løkken og Vrå som primære byer.

 

Hjørrings billigste bryllupsfotograf – med garanti!

Hos MortenHH arbejder vi ALDRIG pakkeløsninger, som mange andre bryllupsfotografer i Hjørring gør – det gør at vi ofte er 20-25% billigere end andre fotografer i Hjørring.
Ved ikke at arbejde med pakkeløsninger sikrer det dig at du får det du har brug for – til den bedste pris. Vi tager altid højde for kørsel, redigering, lokation og de mange andre faktorer der ofte spiller ind. Ingen mennesker er ens – og det er deres bryllupper og ønskerne herom heller ikke. Du får en fast pris før jeres bryllup og i ved dermed altid hvad prisen er for jeres bryllup.

Referencer

“Vi fik taget vores bryllupsbilleder i Svanelunden her i Hjørring og efterfølgende billeder ved Bryghuset Vendia – hele dagen blev dækket meget professionelt og billederne blev leveret under 14 dage efter”
Familien Dahl Jensen, Virkelyst, 9800 Hjørring

“I 2016 tog Morten nogle fantastisk skønne bryllupsbilleder for os på stranden i Løkken og efterfølgende fest i Hjørring. Billederne er vi super glade for…! Morten kan varmt anbefales hvis nogle i Løkken eller Hjørring skal bruge en dygtig bryllupsfotograf, Familien Damgård, Løkken

 

Billedeeksempler

bryllupsfotograf-frederikshavn bryllupsfotograf Bryllup Aalborg Bryllupsfotograf og Dronefotograf bryllupsbillede Bryllupskage til et bryllup i Aalborg nær Nørresundby og Nordjylland og et fantastisk bryllup med dygtig bryllupsfotograf

Vi arbejder aldrig med faste priser eller faste ønsker – men mange bryllupper kan søge inspiration fra hinanden, og herunder har vi tre eksempler på hvad vi som professionelle bryllupsfotografer anbefaler, og som mange af vores kunder har stør gavn af.

Eksempel 1:

– Billeder af gæsters, gommens og brudens ankomst
– Billeder under vielse
– Alter billede
– Riskast og stemningsbilleder med gæsterne
– Bryllupsbillede på nærliggende lokation

Eksempel 2:

Inkl. eksempel 1
– Stemningsbilleder af reception
– Parbilleder af gæsterne
– Kageudskæring
– Stemningsbilleder til gæsterne er gået til bords

Eksempel 3:

Inkl. eksempel 2
– Stemningsbilleder hele aftenen
– Stemningsbilleder af talere
– Stemningsbilleder af indslag og sange
– Brudevalsen

Priser: Fra 3500 kr!

Kontakt os allerede nu for et uforpligtende tilbud

Ønsker du en professionel og billig bryllupsfotograf til dit bryllup i Hjørring? Så tag fat i os i dag for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os her eller på tlf 22940076

Hjørring som kommune til bryllupsbilleder

Hjørring kommune er en kommune, med dens tilhørende byer, Hirtshals, Sindal og Løkken, er i en rivende udvikling. Kommunen er udover at være i en rivende og spændende udvikling også en fantastisk kommune til bryllupsbilleder for en bryllupsfotograf.

Kommunen byder på alt det nordjylland står for med åbne vidder, strande og fantastisk natur. Derudover består kommunens største byer Hirtshals, Sindal, Vrå, Løkken af nogle fantastiske bymæssige lokationer der alle kan tilbyde en bred variation af billeder der opfylder de fleste kunders behov for bryllupsbilleder.
Vi har mange års erfaring som bryllupsfotograf i Hjørring, Hirtshals, Sindal, Vrå og Løkken – og kender derfor de mange fantastiske muligheder som byerne ønsker. Uanset om man ønsker traditionelle bryllupsbilleder, rå, romantiske eller noget helt andet.

MortenHH – Bryllupsfotograf Hjørring