Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Bryllupsfotograf Frederikshavn

MortenHH er din professionelle fotograf og bryllupsfotograf i og omkring Frederikshavn når du skal have taget professionelle billeder i topkvalitet til dit bryllup, af en professionel fotograf, til billige priser. Med garanti.

Med mere end 15 års erfaring i alle typer af opgaver inden for bryllupsbilleder, videoproduktion og billeder sikrer det jer som brudepar den bedste kvalitet af dit bryllup i Frederikshavn og omegn – med kvalitets- og prisgaranti.

Uanset om du kun ønsker et lille rådhus bryllup, kun kirken og efterfølgende bryllupsbilleder – eller ønsker hele dagen dækket – fra kirken til sen brudevalsen så hjælper vi som professionel bryllupsfotograf dig godt igennem den store dag og mødes gerne inden brylluppet for at gennemgå dagen sammen med jer. Vi leverer altid i knivskarp kvalitet uanset om du skal have produceret video af hele dagen, video af taler eller taget professionelle bryllupsbilleder.

MortenHH er bryllupsfotograf i det meste af Nordjylland, fra Hobro i syd til Skagen i nord, men har mange års erfaring som bryllupsfotograf i netop Frederikshavn kommune, og dermed kender de mange fantastiske mulighederne som Frederikshavns kommune har at tilbyde – med de fantastiske omgivelser og områder, i bl.a. Bangsbo, Knivholt, Bangsbostrand eller ved palmestranden nord for Frederikshavn – men også de charmerende gader og omgivelser i Sæby og Skagen eller de fantastiske åbne vider og flotte strande som hele kommunen byder på.

Frederikshavns billiste bryllupsfotograf – med prisgaranti!

Hos MortenHH arbejder vi aldrig med pakkeløsninger, det sikrer dig at du får de billeder du ønsker, til den laveste pris, ud fra dine ønsker og behov. Dermed betaler du hverken mere eller mindre – men betaler for det du ønsker. Sådan mener vi den bedste løsning skabes for brudeparret.

Derfor er vi 100% sikker på at du får den bedste pris på dig bryllup hos os. Vi er typisk 20 – 25% billigere end andre bryllupsfotografer i Frederikshavn netop fordi I som par får en skræddersyet pris på dit bryllup efter jeres ønsker, krav og behov. I jered pris er der altid taget højde for lokation, omgivelser, kørsel, redigering og lignende. Den aftalte pris er ALTID fast – det sikrer dig en fast pris uden ekstra omkostninger. Alt dette kan en pakkeløsning sjælden klare!

Vi ved at vi er Frederikshavns billigste bryllupsfotograf, og skulle det, mod forventning, ikke være tilfældet, og har du fået en laver pris fra en fotograf i Frederikshavn – så matcher vi prisen.

Så kontakt os allerede nu, og få en fast pris på din opgave. Der går ofte få timer. Kontakt her eller ring til os. Det er 100% uforpligtende!

Eksempler på et bryllup

Vi ved at ingen er ens – det samme gælder når det kommer til bryllupsbilleder. Af samme grund arbejder vi ikke med faste pakkeløsninger, det sikrer dig den laveste pris og det rette produkt skræddersyet til dig.
Nedenstående eksempler skal ses som vejledende eksempler på en bryllupsdag:

Eksempel 1:

– Billeder af gæsters, gommens og brudens ankomst
– Billeder under vielse
– Alter billede
– Riskast og stemningsbilleder med gæsterne
– Bryllupsbillede på nærliggende lokation

Eksempel 2:

Inkl. eksempel 1
– Stemningsbilleder af reception
– Parbilleder af gæsterne
– Kageudskæring
– Stemningsbilleder til gæsterne er gået til bords

Eksempel 3:

Inkl. eksempel 2
– Stemningsbilleder hele aftenen
– Stemningsbilleder af talere
– Stemningsbilleder af indslag og sange
– Brudevalsen

Priser: Fra 3500 kr!

Referencer

Vi elsker vores kunder og det vigtigste for os er at sikrer at dine billeder bliver helt perfekte og i højeste kvalitet.

“Vi har brugt MortenHH som bryllupsfotograf ved vort bryllup på Bangsbo sidste sommer. Kvaliteten var i absolut topklasse. Vores varmeste anbefalinger af Morten” – Familien Damgaard Poulsen, Frederikshavn

“MortenHH var bryllupsfotograf ved vores bryllup i sommeren 2014. Morten holder det han lover og billederne var klar inden for få uger.”  Familien Jessen, Sæby

“Vi har brugt Morten til vores bryllupsbilleder som foregik sommeren 2016 i Frederikshavn – billederne blev taget på Frederikshavn palmestrand og efterfølgende fest på bryllupsfest på knivholt – Morten får den varmeste fotograf til alle der skal bruge en dygtig fotograf her i Frederikshavn / Sæby”
Familien Carstensen

“Vi havde haft et vennepar der havde brugt Morten der havde været super glade for Morten – derfor tog vi kontakt til ham. Vi er super glade for resultatet af vores bryllup der blev holdt i Skagen og efterfølgende fest ved kandestederne. Hurtig levering, fin pris og man føler man er i gode hænder.”
– Kristian Bach, Hasselvej Skagen

aalborgs bedst bedømte fotograf

Vi er Nordjyllands bedst bedømte bryllupsfotograf – det sikrer dig et professionelt og godt resultat – på den store dag! Vi er årligt med til over 20 bryllupper, fra de helt små til de Aller største brylluppet. Dette sikre jer en bryllupsfotograf med mange års erfaring og dermed det bedste resultat i både billeder og video.

Bryllupsfotograf Frederikshavn  Bryllupsbilleder Aalborg bryllupsfotograf bryllupsfotograf Nordjylland Aalborg

Bryllup Aalborg fotograf reception fest arrangement billig bryllupsfotograf aalborg nordjylland bryllupsbillede Bryllupskage til et bryllup i Aalborg nær Nørresundby og Nordjylland og et fantastisk bryllup med dygtig bryllupsfotograf Bryllupsfotograf og Dronefotograf

Kontakt

Har du spørgsmål er du altid mere end velkommen til at ringe på 22940076 eller skrive en mail (Klik her) – og få en pris på dit bryllup i Frederikshavn. Vi svarer på mail inden for få timer.

Frederikshavns kommune til bryllupsbilleder

Frederikshavn er en fantastisk kommune, med Sæby i syd og Skagen i nord. Frederikshavn kommune har ideelle faciliteter og omgivelser til bryllupsbilleder for en professionel bryllupsfotograf – disse fantastiske omgivelser må i ikke gå på kompromis med, vælg derfor altid en professionel bryllupsfotograf til dit bryllup i Frederikshavn der kender kommunen og de mange muligheder for flotte billeder. Uanset hvor i kommunen du skal giftes er der en masse skønne omgivelser til smukke bryllupsbilleder overalt i Frederikshavn kommune.

Frederikshavn kommune byder blandt andet på flotte og unikke strande, unikke gamle romantiske bygninger – hvilket gør sig gældende i alle kommunens tre store byer Skagen, Sæby og Frederikshavn. Disse omgivelser er perfekte til gode flotte og knivskarpe bryllupsbilleder. MortenHH har mange års erfaring som bryllupsfotograf i Frederikshavn kommune og kender derfor de fleste flotte steder der er at få taget bryllupsbilleder – uanset om du ønsker rå, romantiske eller naturlige omgivelser.

Så vælg en bryllupsfotograf med kendskab til området og de fantastiske omgivelser som både Frederikshavn, Sæby og Skagen byder på – det er trods alt en dag der ikke kan laves om!

Der tager billeder I hele regionen og rigtig mange billeder i kommunens øvrige byer: Voerså, Dybvad, Syvsten, Østervrå, Ålbæk mf.

MortenHH – din Bryllupsfotograf Frederikshavn