Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Portrætbilleder

Portrætbilleder Aalborg

Er du privat eller virksomhed og skal du have billige og professionelle portrætbilleder til Linkedin, Facebook, dit CV, din hjemmeside, visitkort, reklamemateriale, gave eller lignende? – Så udfører jeg alle typer af portrætter og portrætbilleder i Aalborg og resten af Nordjylland til faste lave priser året rundt. Skil dig ud fra mængden med et godt og professionelt billede af dig selv.

Jeg har taget portrætfoto i mere end 10 år, til alle formål, lige fra gaver til privat og erhvervsmæssig brug – lige fra tryksager, så som visitkort, brochurer, flyers, avis, sociale medier og lignende – til digital brug  på blandt andet hjemmeside, reklamer og lignende og især i form af medarbejderportrætter til virksomhedens præsentation af deres ansatte.

De mange års erfaring med portrætbilleder sikrer dig billeder i høj kvalitet – hver gang!

Der udføres portrætfoto i hele landet, men langt de fleste tages i Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Skagen, Aars, Støvring, Svenstrup og Nibe.

Et professionelt portrætbillede til bl.a. Facebook, LinkedIn eller andre sociale medier kan ofte udføres billigt og hurtigt hvis du bor i Aalborg – pris fra 500 kr. Kontakt mig allerede i dag hvis du skal have taget et professionelt portrætbillede til din facebook, linkedin, CV, eller jobansøgning – ingen opgaver er for store eller for små – vi hjælper ALTID meget gerne.

Portræt Portrætter Aalborg Portrætfotograf Aalborg Erhverv Foto Aalborg Christoffer_Baadsgaard_Aalborg_Fotograf Portrætfoto Portrætfotograf Aalborg aalborg-portraet portraetbillede-fotograf-aalborg

Se flere billeder, her.

 

Skrædersyet til dine ønsker – giver det bedste og billigste resultat

Mange fotografer arbejder variable priser, pakketilbud og lignende, når de tilbyder portrætfoto – Det gør jeg ikke. Alene af den grund at disse løsninger ofte er for dyre. Disse pakketilbud tager ikke højde for dine ønsker, behov, KM-afstand til opgaven og lignende. Dette er ofte indregnet i et pakketilbud, og dermed betaler du som kunde ikke for dine ønsker.

Der tages typisk 4-6 billeder når du ønsker et godt billede af dig selv. Det sikrer dig mere at vælge mellem og en variation i billederne – til måske forskellige behov og formål.

Derfor opfordrer jeg altid til at kontakte mig – jeg svarer ofte inden for få timer med en pris eller svar på spørgsmål. Glæder mig til at høre fra dig!

Portrætbilleder fra 500 kr – for private. Ved flere portrætbilleder af flere personer, eksempelvis medarbejderfotos kan prisen være billigere.

Mere end 10 års erfaring

Erhverv og Privat

Høj kvalitet - hver gang

Altid lave priser