Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

portrætbillede aalborg

Et professionelt portrætbillede profilbillede eller medarbejderbillede betaler sig

  • AuthorMorten Henriksen
  • Date 15 maj 2014
  • CategoryInspiration

Flere og flere virksomheder har efterhånden fået øjnene op for at et professionelt medarbejderbillede af deres ansatte betaler sig.

Jeg lavede i efteråret 2013 et forsøg med en mindre stål- og smedjevirksomhed uden for Hobro, udover at ændre en hel del på deres hjemmesides design i samarbejde med softwarevirksomheden Pikuseru, blev der tager en række professionelle portrætbilleder af alle de ansatte i administrationen.

Ændringerne gjorde, at virksomheden over en 3 mdr. periode oplevede 21 % flere direkte henvendelser til de respektive medarbejdere. Dermed fik virksomheden 21 % flere direkte opkald til de rigtige medarbejdere – frem for at kunderne ringede på virksomhedens hovednummer, og dermed tog tid fra receptionisten.

Udover at profilbilleder af de ansatte skabte en visuel prangende identitet på den administrative del af hjemmesiden, ja så skabte de professionelle portrætbilleder ligeledes også en vis genkendelse blandt kunderne der eksempelvis mødte de ansatte på messer og lignende.

Alternative portrætbilleder

Vi kan vist alle blive enige om, at de klassiske profilbilleder og portrætbilleder er lidt småkedelige med den klassiske hvide studiebaggrund?
Her er blandt andet Aalborg Universitet dygtige til at tænke ud af boksen

Som fast fotograf for Aalborg Universitet leveres der løbende billeder – heriblandt portrætbilleder, profilbilleder samt fotos af medarbejdere i forskellige sammenhænge – billederne bruges blandt andet til Facebook, LinkedIn, visitkort, reklamer, tryksager samt på Aalborg Universitets online medarbejderprofiler.

Nedenfor vises blot et lille udsnit af de leverede billeder til Aalborg Universitets portrætbilleder af de ansatte. Billederne er ofte målrettet og tilpasset de enkelte afdelingers markedsføring – her en alternativ fortolkning af klassiske portrætbilleder.

 

Portrætbilleder Aalborg

Portrætfotograf Aalborg

portrætbillede aalborg

 

Husk der leveres alle typer billeder i hele Danmark med udgangspunkt fra Nordjylland, Aalborg. Ønsker du en pris på et fotoopgave, uanset type, privat og erhverv? Så kontakt mig allerede nu for en uforpligtende pris – her.