Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

  • Bryllupsfotograf Ålborg
  • bryllupsfotograf

Bryllupsfotograf Aalborg

Privat

IMG_8175

Bryllupsfotograf i Aalborg og resten af Nordjylland

MortenHH har mange års erfaring som professionel bryllupsfotograf i Aalborg og resten af Nordjylland.
Vi har for mere end 100 glade brudepar leveret knivskarpe billeder og video i over 10 år og til nordjyllands skarpeste priser!

Hos os er vi garant for høj kvalitet, professionel service, knivskarpe billeder og video og nordjyllands laveste pris – med garanti.

 

Nordjyllands billigste bryllupsfotograf – med garanti!

Hos MortenHH har vi en fast mission om at levere professionelle bryllupsbilleder i knivskarp kvalitet – til Nordjyllands billigste pris.

Konkret betyder det at vi, som de eneste i Nordjylland, fuldstændig har gjort op med pakkeløsninger og pakkepriser som du finder vi mange andre bryllupsfotografer i Aalborg og resten af Nordjylland.
Hos os er prisen du får for dit bryllup ALTID med udgangspunkt i dine ønsker, drømme og behov for billeder til dit bryllup.
For pakkeløsninger tager ALDRIG udgangspunkt i dine ønsker for et bryllup, hvor hverken dine ønsker, kørsel, redigering og lignende medtages. Dermed betaler du ofte for noget du ikke har behov for. Det sker aldrig hos os.

Hos os får du altid den skarpeste pris på bryllupsbilleder med udgangspunkt i dine drømme og behov for billeder til dit bryllup – og med prisgaranti i hele Nordjylland.

 

Full-service bryllupsfotograf i Nordjylland

Hos os er høj service, knivskarpe billeder og lave priser en selvfølgelighed for alle bryllupper.

Hos os får du en professionel bryllupsfotograf med mange års erfaring, altid med det nyeste udstyr, uanset om det gælder video eller billeder – det sikrer jer et professionelt resultat – hver gang!

MortenHH er en af Nordjyllands eneste full-service bryllupsfotografer, det betyder at vi kan levere alt til det perfekte bryllup. Vores primære arbejdsområde er bryllupsbilleder – men har også rigtig mange opgaver med video og film, hvor brudeparet ønsker hele eller dele af dagen dækket med video og film – eksempelvis hele dagen eller kun af taler.

Vi har altid det nyeste udstyr, uanset om det gælder lyd, lys, billeder eller video – det sikrer den bedste oplevelse – hver gang!
Hele Nordjyllands bryllupsfotograf

Vi tager bryllupsbilleder i hele Nordjylland – og er blandt de bryllupsfotografer i Nordjylland der arbejder geografisk over hele regionen – fra Hobro i syd, til Frederikshavn og Skagen i nord.

Vi arbejder i alle Nordjyllands byer: Aalborg, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Sæby, Skagen, Aars, Støvring, Svenstrup, Nibe og de mange andre skønne nordjyske byer.

Vores mange års erfaring som bryllupsfotograf i regionen gør at vi kender mange fantastiske lokationer til at tage professionelle og lækre bryllupsbilleder.