Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Videoproduktion Aalborg

Videoproduktion Aalborg

 

Hos MortenHH videofotograf har vi mange års erfaring i professionel videoproduktion i knivskarpe løsninger – vi arbejder i det meste af Nordjylland, primært Aalborg.

MortenHH udfører professionel videoproduktion i op til 4K produktion, video til alle formål, men i særdeleshed virksomhedspræsentationer, informationsvideoer, reklamefilm, interviews, voxpop og lignende.Vi står for alt inden for professionel video og videoproduktion – ligefra storyboard, filming, redigering og levering til dine medier.

Størstedelen af vores videoproduktion leveres til kundens Facebook, YouTube, Vimeo samt kundernes egen hjemmeside og reklamer.

Hvorfor vælge MortenHH som videofotograf?

  • Alt laves in-house
  • Vi leverer altid i yderst høj kvalitet – altid i full HD eller 4K.
  • Professionel lyd og lys
  • Mange års erfaring som fotograf og videofotograf
  • Vi står for hele processen selv
  • Hurtig levering
  • Udelukkende professionel udstyr, det sikrer jer den bedste kvalitet uanset om det gælder lyd, lys eller selve vidoen
  • Vi er ofte billigere end du tror

Hos os er ingen videoproduktion for store eller for små.

Mange års erfaring inden for videoproduktion for en lang række virksomheder sikrer dig og din virksomhed et professionelt resultat – hver gang.
Vi udfører alle opgaver inden for videoproduktion som i måtte ønske, lige fra mindre kundeinterviews, virksomhedspræsentationer, drone optagelser, div. videopræsentationer og mindre reklamefilm. Uanset hvilke ønsker  du har til din videoproduktion optages det altid med det nyeste udstyr inden for lyd, film og lys. Det sikrer dig og din videoproduktion et knivskarpt resultat.

Vi hjælper dig hele vejen i din videoproduktion – fra ide til færdig produktion og redigering. Hos os foregår hele videoproduktionen in-house, det sikrer at din video får et ensartet resultat. Alle videoproduktioner får en fast videofotograf tilknyttet, det betyder at du får din egen kontaktperson og dermed et hurtigt og professionelt resultat.

Nordjyllands billigste videofotograf – med prisgaranti!

Hos MortenHH har vi den filosofi at professionel videoproduktion ikke behøves at være dyrt. Vi tilbyder nordjyllands billigste produktion af professionel video – og det er vi så sikre på at vi på alle videoproduktioner tilbyder prisgaranti.

Derudover tilbyder vi altid en fast pris inden produktionen går igang, det sikrer at du under hele processen har samme lave pris og uden pludselige ekstra omkostninger.

MortenHH, din videofotograf til billig og professionel videoproduktion i Aalborg.


Videoproduktion til private

Der tilbydes naturligvis også en lang række spændende løsninger inden for produktion af professionel video til private. Primært video til bryllup, fester og lignende.

 

virksomheds-referencer