Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Reklamefoto

MortenHH er professionel, billig og alsidig fotograf og reklamefotograf med mange års erfaring inden for alle typer reklamefoto, både når det gælder til trykte og digitale udgivelser. Med over 10 års erfaring som reklamefotograf til alle typer billeder til både reklame, magasiner, flyer, brochurer, webshops, produktbilleder sikrer det dig det bedste resultat med dine reklamefotos.

Som fotograf arbejdes over det meste af landet, men der arbejdes ud fra Aalborg – men der leveres løbende billeder for kunder i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Aars, Støvring, Svenstrup, Hirtshals, Aabybro, Nibe og Hadsund.

Reklamefoto

Tøjreklame, Superdry

Reklamefoto Aalborg Nordjylland

Chefens bil, lederen, Mads Peter Veiby Produktbilleder af produktfotograf

Fritlagte produktbillede til reklame, Lite Nørresundby / Aalborg

Reklamefotograf Aalborg

SKRÆDERSYET TIL DINE ØNSKER – GIVER DET BEDSTE OG BILLIGSTE RESULTAT

Mange fotografer og reklamefotografer arbejder med faste priser, pakketilbud og lignende, når de tilbyder reklamefotos – Det gør jeg ikke. Alene af den årsag at disse løsninger ofte er for dyre. Disse pakketilbud tager ikke højde for dine ønsker, KM-afstand til opgaven og lignende. Dette er ofte indregnet i et pakketilbud, og dermed betaler du som kunde ikke for dine ønsker.

Derfor opfordrer jeg altid til at kontakte mig – jeg svarer ofte inden for få timer med en pris eller svar på spørgsmål. Glæder mig til at høre fra dig!

Mange års erfaring

Høj kvalitet - hver gang

Altid lave priser

Altid hurtig levering