Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

  • fotograf nordjylland

Fotograf Nordjylland

Erhverv

fotograf nordjylland

MortenHH er fotograf for mere end 100 nordjyske virksomheder og rigtig mange private kunder.
Blandt de mange spændende erhvervskunder er GomSpace i Aalborg – hvor der løbende tages billeder af deres projekter og produkter.

GomSpace er en Aalborgensisk satellit-virksomhed, der selv udvikler, programmerer, designer og producerer satellitter – Alt udvikles i Aalborg og Gomspace har valgt MortenHH som fotograf, et samarbejder vi sætter stor pris på.

Satellitten på dette billede har netop været i kredsløb 6000 km over jorden, lidt sejt ik?

Ønsker du lige som GomSpace og mere end 100 andre virksomheder i Nordjylland og Aalborg at få produceret professionelle produktbilleder, referencebilleder eller medarbejderbilleder så ring eller skriv. Vi arbejder i hele Nordjylland og resten af Danmark.

 

MortenHH – Din fotograf i Nordjylland for private og erhverv

Fotograf ejendomme aalborg bryllupsfotograf Produktbilled og reklamebilleder Portrætfoto

MortenHH er professionel fotograf fra Aalborg men arbejder i det meste af Danmark – men i særdeleshed i Nordjylland og de hertil tilstødende byer i regionen.

Hvert år leveres der professionelle billeder til både private og erhverv og kunderne tæller kunder lige fra Aalborg Universitet, Siemens, Aalborg Portland – til private kunder.

Der tages alle typer billeder du måtte have, men i særdeleshed: Portrætbilleder, produktbilleder, ejendomsbilleder, bryllupsbilleder og meget meget mere. Vælg altid en billig professionel fotograf til din opgave!

Se mange flere billeder her – og få allerede nu et uforpligtende tilbud på dine ønsker – det er ofte meget billigere end du tror! Klik her.