Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Fotograf Frederikshavn

MortenHH er nordjysk baseret fotograf, med mere end 15 års erfaring, herunder med mange opgaver i Frederikshavn og omegn, bl.a. Som bryllupsfotograf og fotograf ved utallige events på bl.a. Palmestranden, Havnen, Arena Nord og Bangsbo.

Der udføres alle typer opgaver inden for billeder og video, for private og erhverv. Altid professionelt og i højeste kvalitet og endda til Frederikshavns mest konkurrencedygtige priser!

Som fotograf i Frederikshavn arbejdes der både for private og et utal af byens mange virksomheder og kommunale institutioner – herunder bl.a. forsvaret, Martin og MAN Diesel og Turbo. Alle opgaver udføres, ingen er for små, og ingen er for store.

Der arbejdes i hele Frederikshavns kommune herunder i særdeleshed også i Skagen, Ålbæk, Østervrå, Sæby, Lyngså, Voerså, Kvissel, Elling og Strandby. Vi har arbejdet i mange af byerne, og kender derfor de mange fantastiske omgivelser kommunen tilbyder.

Professionel fotograf sikrer dig et professionelt resultat

MortenHH har med over 15 års erfaring som professionel fotograf, det sikrer dig et professionelt resultat – hver gang, uanset om du skal bruge bryllupsbilleder eller sikrer din virksomhed en professionel udstråling

Frederikshavns billigste fotograf – med garanti!

MortenHH er Frederikshavns billigste fotograf og det kan vi kun være fordi vi modsat vores konkurrenter i Frederikshavn aldrig arbejder med pakkeløsninger, faste timepriser eller faste løsninger. Hvorfor ikke? Fordi vi ved, at ingen kunders ønsker og krav er ens og pakkeløsninger ikke tager højde for dine ønsker og krav! Hos MortenHH er det vigtigt at du får præcis det du ønsker, til præcis den rette pris. Dermed finder vi en tilpasset pris til dine ønsker – det sikrer dig Frederikshavns billigste fotograf, og det er vi så sikre på, at vi altid yder prisgaranti – skulle det ske, modforventning, at du finder et billigere produkt i Frederikshavn eller omegn – så matcher vi prisen på enhver pris en fotograf i Frederikshavn måtte have givet.

Brug for en pris på dine ønsker? Kontakt os allerede nu, og du har typisk en pris på dine ønsker om få timer. Klik her for kontakt.

Bryllupsfotograf Frederikshavn

Udover at hjælpe et utal af små- og mellemstore Frederikshavnske virksomheder, så tager vi hvert år rigtig mange bryllupsbilleder i Frederikshavn og omegn. Vi har mange års erfaring som bryllupsfotograf i det meste af Nordjylland, og i særdeleshed i og omkring Frederikshavn – og kender de mange gode steder at tage billeder i byen der imødekommer de flestes ønsker. Vi har mange års erfaring med bryllupsbilleder i Frederikshavns-området, Læs mere, her: Bryllupsfotograf Frederikshavn

Husk vi også som bryllupsfotograf tilbyder prisgaranti på ALLE opgaver – skulle du finde en billigere pris med en fotograf i Frederikshavn, ja så matcher vi den – det sikrer dig Frederikshavns billigste bryllupsfotograf uanset om i skal have taget billeder hele dagen – eller blot en del af dagen. Her arbejder vi også sjælden med pakkeløsninger, fordi vi ved at ingen brudepar er ens – og det er deres ønsker, krav og økonomi heller ikke.

Referencer

Der er over årene taget mange fantastiske billeder i Frederikshavn for private og virksomheder, uanset om det gælder portrætbilleder, reklamefoto eller bryllupsbilleder. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig med dine ønsker. Vi er din professionelle og billige fotograf i Fredrikshavn – der altid matcher byens andre fotografers priser.

Se endnu flere billeder her

Fotograf i Aalborg

ejendomsfotografering bryllupsfotograf Aalborg-sygehus-fotograf

Bryllupsfotograf Ålborg Reklamefotograf Profilbilleder billig bryllupsfotograf aalborg nordjylland Bryllupsfotograf Aalborg

Kontakt

Har du brug for en professionel fotograf eller bryllupsfotograf i Frederikshavn er du altid velkommen til at kontakte os – vi svarer inden for få timer med en skarp pris. Skriv en mail eller ring på 22940076