Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Bryllup

Et oprør mod dyre fotografer

 “Hvorfor skal bryllupsbillede koste så meget…”

Det var spørgsmålet da jeg for mere end 10 år siden blev spurgt om jeg ville tage billeder til et bryllup. Før det havde jeg udelukkende taget billeder for virksomheder.
Nogle bryllupsfotografer tog dengang 10 – 15 – 20.000 kroner for billeder (og i dag tager nogle endda langt mere) – hvilket skabte en timepris på mange gange højere end en traditionelle fotograf tog. Jeg var tilfreds med min timepris som erhvervsfotograf – og den pris tog jeg med videre som fotograf til bryllupper.
Det blev jeg af mange bryllupsfotografer ikke populær på.

Oprøret forsatte og i dag, mere end 10 år og 75 bryllupper efter, er jeg stadig lige upopulær hos mange traditionelle bryllupsfotografer grundet den markant billigere pris.

 

Men hvad koster det så?

Først og fremmest er det at tage, redigere og leverer billeder en tillidssag.
For mig er det ikke vigtigt at levere et billigt, eller for den sags skyld et dyrt produkt, for mig gælder det om at levere kvalitet.

Mange arbejder med prispakker, pakketilbud og lignende – for mig er det vigtigt at kunden får præcis det de ønsker.
Et bryllup kan for en fotograf udelukkende gælde vielsen, andre vil have hele dagen med, så den både dækker vielse, reception, bryllupsbilledet og den efterfølgende fest med bryllupsdans. Det samme gælde for produktbilleder og lignende.
Derfor, kontakt mig gerne for at få et uformel tilbud på en opgave.

 

Prisen starter typisk fra 3500 kroner – Men kontakt mig allerede nu og få skræddersyet den helt rigtige pris til netop jeres bryllup. Det er ofte langt billigere end du tror!  Få et uforpligtende tilbud inden for få timer. Klik her.

 

Mange glade kunder

Jeg har mere end 10 års erfaring som fotograf og har leveret billeder for mere end 75 brudepar.

 

Bryllupsfotograf i Aalborg Bryllupsfotograf og Dronefotograf Dronefoto Aalborg bryllupsfotograf-frederikshavn bryllupsbillede Bryllupskage til et bryllup i Aalborg nær Nørresundby og Nordjylland og et fantastisk bryllup med dygtig bryllupsfotograf bryllupsfotograf Nordjylland Aalborg

Bryllup fotograf pris

Mere end 10 års erfaring

75+ bryllupper

Høj kvalitet - hver gang

Altid billige priser