Fotograf Aalborg
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Priser

ET OPRØR MOD DYRE FOTOGRAFER

Vores mål er ret enkelt: at levere professionelle og flotte billederenkelt og billigt!

Ofte siger man, at One size fits nobody – det samme gælder med priser på professionelle billeder fra en professionel fotograf.
Du skal ikke have en pakkeløsning der måske passer dit behov – du skal have en pris der 100% passer dit behov – og dine tanker om hvordan billederne skal være. Derfor arbejder jeg ikke med faste – og kan derfor ofte leverer professionelle billeder og video 15-20% billigere end andre fotografer i Aalborg og Nordjylland.

For vores priser er altid tilpasset dig – og dine ønsker.

“De andre kan jeg få en fast pris på hjemmesiden?”

Mange fotografer arbejder med faste timepriser, pakkeløsninger – det gør jeg ikke! For mig er det vigtigt at kunne levere de rette billeder – til de rette priser.
…og det gøres eksempelvis ikke med en pakkeløsning med et fast antal billeder for en fast pris. Det er både upersonligt og altid for dyr en løsning.

Med en pakkepris tages der aldrig ikke højde for dine specifikke ønsker, antal km, lokation, tid og sted – hvilket dermed skaber en for dyr for løsning for dig.

Priser på bryllupsfotograf

MortenHH er hvert år bryllupsfotograf for mere end 20 par i hele Nordjylland. Læs mere om priser og tilbud på bryllupsbilleder, her

MortenHH er billigst – med garanti!

Pakkeløsninger er dyre! Derfor ved jeg at, at jeg ofte er 15-20% billigere end andre fotografer – find ud af det allerede nu, smid en mail eller ring på 22940076 og få en pris inden for få timer. Du får altid en fast pris til netop dine ønsker – så ved du, at du ikke får en stor efterregning.

Husk vi yder prisgaranti: Får du et billigere tilbud fra en professionel fotograf nær Aalborg så matcher vi ALTID prisen.

Så kontakt mig allerede nu, og få en pris inden for få timer – klik her

Fotograf i Nordjylland for Mærsk Drilling fotografering-i-aalborg bryllupsbillede PortrætfotoBryllupsfotograf i Aalborg

Aalborgs bedst bedømte fotograf på Trustpilot i 2021 – læs anmeldelserne her

⭐⭐⭐⭐⭐