Professionel fotograf
Erhverv og privat.
Enkelt. Hurtigt. Billig.

Alt i billeder og video.

Betingelser

Herunder kan du læse handelsbetingelserne, som accepterer ved booking af vores ydelser. Ønsker du afvigelser fra vores standard betingelser, bør du informere os herom hurtigst muligt.

Vi glæder os til at tage billeder for dig!

Priser

Alle priser er inkl. moms, med mindre andet er oplyst. Der kan forekomme løbende prisændringer, som opdateres på hjemmesiden.

Alle priser oplyst kunden er faste, med mindre opgaven ændres væsentlig karakter fra det beskrevne eller ønskede.

Alle priser er inkl. redigering og kørsel, med mindre andet er oplyst.

Har kunden ikke forespurgt på en pris forud for opgaven, faktureres kunden for pågået tid for fotografering, redigering, kørsel, eventuelle afgifter, gebyrer m.m.

Booking

Der kan ske booking alle ugens dage, skrifteligt på mail. Bookingen er endeligt ved vores bekræftelse.

Aflysning

Ved aflysning mindre end 12 timer (ved fotografering på hverdage) og 24 timer (ved fotograferinger i weekenden) inden mindre opgaver (Herunder, men ikke begrænset til portrætbilleder og lignende) faktureres kunden det fulde beløb.
Ved aflysning mindre end 7 dage inden større opgaver (Herunder, men ikke begrænset til bryllupper), faktureres kunden det fulde beløb.

Udeblivelse

Sker der udeblivelse fra en booking, uden forudgående besked herom, faktureres kunden det fulde beløb.

For sent fremmøde til fotosession

Såfremt kunden er mere end 15 minutter forsinket, og der ikke gives besked herom, forholder vi os retten til at annullere aftalen da dette kan gå ud over andre kunders reservation.

Betaling

Enhver betaling aftales individuelt, fra opgave til opgave.

Depositum

Ved større arrangementer (Herunder, men ikke begrænset til bryllupper) kan der forventes et depositum på 10%. Dette oplyses ved bookingen.
Depositum returneres ikke ved afbud eller manglende afholdelse af arrangementet eller opgaven.

Manglende betaling

Ved manglende betaling overgår alle krav til inkasso hos vores inkassofirma. Vores inkassofirma varetager rykkerskrivelser, inkassovarsel og lignende for os. Ved manglende betaling bør alt efterfølende kontakt foregå til Inkasso.

Kunden gøres opmærksom på, at vil modtage alle relevante informationer omkring det udførte arbejde, den ubetalte faktura faktura, kundens kontaktinfomationer – og andet relevante informationer,

Ved bestridte krav, gøres brug af vores advokat, HNA.

Læs mere om vores deling af oplysninger i afsnittet “Privatliv”

Rettigheder

Alle rettigheder til det leverede materiale ejes af kunden.

Levering

Alle billeder leveres digitalt, med mindre andet er aftalt. Det giver maksimal frihed for kunden til selv at bestemme over materialet efterfølgende – herunder eksempelvis tryk og print.

Vi bestræber os på at leverer alle billeder inden for 1 – 3 arbejdsdage, med mindre andet er oplyst ved bestillingen.

Ansvarsfraskrivelse

MortenHH er ikke erstatningsansvarlig for nogle former for tab som følge af det bestilte, herunder men ikke begrænset til nedbrud af udstyr, tilbehør og lignende.

Fortrydelsesret og returret

Der ydes fortrydelsesret og returret jf. Aftalelovens § 1, Forbrugeraftalelovens §§ 18-25

Privatliv

Vi respekterer vores kunders privatliv ekstremt højt! Derfor deler vi på ingen måder vores kunders billeder, korrespondancer eller lignende med 3. part – i nogen som helst form, uden vores kunders skriftelige accept forud.

Vi gør opmærksom på at vores inkassofirma, advokat og revisor kan have lejligheds adgang til vores ERP (Business Central)-system, såfremt det har relevans for virksomhedens drift.

Advokat: HNA
Revisor: PWC Aalborg

Inkassofirma:
Mailtjeneste: Google, Gmail
Filoverførsel: Wetranfer.com

Opbevaring af kunders data og produceret materiale

Vi opbevarer vores kunders korrespondancer og kommunikation i vores mailsystem. Ønskes denne slettes kan det til enhver tid ske – ved at rette skriftelig henvendelse til os.

Vores kunders producerede materiale opbevares i udgangspunktet i maksimalt 14 dage efter fremsendelse af billederne, herunder råbilleder og redigerede billeder. Materialet er efter de 14 dage dermed ikke længere tilgængeligt, for redigering, korrektion og lignende.

De 14 dage vurderes som værende den gennemsnitlige tid hvor kunder typisk har ønsker til rettelser, korrektioner og lignende.

Misbrug af billeder

Enhver form for misbrug af vores materiale, uden foregående køb eller accept heraf, faktureres i udgangspunktet 5000 kroner herfor.

Samarbejdspartnere

Som fotograf indgår vi I et samarbejde med blandt andet Fotograf Aalborg.dk samt YSPR – disse kan blive brugt i tilfælde af sygdom eller lignende, hvor vi er forhindret I at udføre vores forpligtelser overfor kunden. Kunden vil forud blive informeret herom.